E2a

Sådan fjerne og udskifte bilens stereoanlæg højttalere

Inden du begynder

Inden du begynder, skal du afgøre, hvilken størrelse bil stereohøjttalere du har brug for. Prøv at udskifte højttalerne med dem, der er af samme størrelse. Formerne er sædvanligvis cirkler eller ovaler, og de måles af diameteren i inches. Nogle hjemmesider har guider til at fortælle dig, hvad størrelse vil passe fabriksindstillingerne åbninger i din bil. Du ønsker måske at se på vejledning på Crutchfield.

Fjernelse af de paneler, der taleren kan være lidt tricky, men det bliver meget lettere med lidt øvelse. Her er nogle tips til at hjælpe dig gennem processen:

  1. Dør er monteret højttalere: Fjernelse af højttalerne i fordørene er lidt anderledes, hvis du har manuelle vinduer, fordi du nødt til at fjerne vinduet krumtap, som er det håndtag, der hæver og sænker vinduet. Prøv denne lille trick: Brug en gammel shop rag, t-shirt, eller klud til at fjerne den U-formede clips, der holder håndtaget på døren. For at gøre dette ved at placere håndtaget i bunden af sin bue. Placer derefter kluden under håndtaget, og træk op, mens savning side til side. Kluden med fange kanten af den U-formede klips og fjerne det. Håndtaget vil derefter trække lige af.

    Dørpanelerne er normalt fastgjort til bilen med en kombination af skruer og clips. Du bliver nødt til at fjerne eventuelle skruer, der holder panelet på. Så brug et panel fjernelse værktøj, en flad-head skruetrækker eller enhver anden tynd genstand til at lirke panelet slukket. Vær forsigtig med ikke at ridse, skrabe eller bule bilen. Dette kræver finesse samt en lille kraft, fordi du er nødt til at trække panelet fra metalclips.

  2. Dash monterede højttalere: Disse er normalt en lille smule lettere at erstatte. Du skal blot fjerne grillen med en flad skruetrækker. Derefter skrue talerne fra deres mounts.
  3. Bag / trunk monterede højttalere: bagmonteret højttalere er som regel på det flade område bag bagsædet og over stammen. Afhængig af din bil, kan de fjernes fra enten toppen ved nysgerrige fra grillen ovenfor, eller gennem stammen ved at fjerne monteringsskruerne. Undersøg jeres nøje for at afgøre, hvilke vil fungere bedst for din bil.
  4. Installer udskiftning højttalere: Nye højttalere er pakket med skumpakninger samt et par skruer og skiver. Hvis du vælger højttalere der passer dimensionerne på fabrikken dem, vil dit arbejde være hurtig og enkel. Forbind de to ledninger til bagsiden. Derefter placere pakningen på bagsiden og placer den i åbningen. Genbruge fabrikken til at fastgøre det til metallet af bilen.
  5. Andre størrelse højttalere: Hvis du vælger at installere udskiftning højttalere, der er større end de oprindelige åbninger, bliver du nødt til at udvide hullerne, så de passer. Derefter bore pilot huller at montere. Hvis du installerer højtalere, der er mindre end den oprindelige åbning, kan du være i stand til at finde adaptere, som du kan montere, så de vil passe de eksisterende huller.
Sådan fjerne og udskifte bilens stereoanlæg højttalere. Dør er monteret højttalere.
Sådan fjerne og udskifte bilens stereoanlæg højttalere. Dør er monteret højttalere.

Nu ved du, hvordan du installerer højttalerne for disse biler stereosystemer du altid har ønsket dig!