E2a

Sådan får du en personlig nummerplade i Illinois

Glem hunden

Glem hunden, menneskets virkelige bedste ven er bilen. Mænd bruger mere tid på at tilpasse og tage sig af deres bil mere, end de selv gør. Og de vil detalje alt fra fuzzy terninger hængende fra bakspejlet til fælge på deres hjul, alt på bilen sigende om ejeren. Og den første ting, de tilpasser ofte er nummerpladen. Dette er en mulighed for dem at lade de mennesker, der ser bilen lære noget om ejeren. Uanset om de ser sig selv som truende enere eller som sjove jokesters, det er alle præciseret for alle at se på deres personlige nummerplade.

Før du får en personlig nummerplade

Før du får en personlig nummerplade, forstå, at hver stat har forskellige regler og bestemmelser og bestemmelser vedrørende personlige nummerplader. Gør dig bekendt med dem i staten Illinois. De findes i denne hjemmeside: dmv.org . Læs og forstå de regler og bestemmelser vedrørende registrerede køretøjer på
cyberdriveillinois.com .

Sådan får du en personlig nummerplade i illinois. Udfyld de nødvendige personlige felter.
Sådan får du en personlig nummerplade i illinois. Udfyld de nødvendige personlige felter.

Med disse oplysninger har lært, kan du gå videre og tilpasse dine plader. I den store staten Illinois, er her hvordan du kan få en personlig nummerplade:

  • Hent. Fra den anden side ovenfor, downloade formular # VSD414.14 dette er den personlige nummerplade form. Du er nødt til at læse og forstå de instruktioner trykt på den første og anden sider. Husk, at du har at gøre med et kontor, der er temmelig specifik med hensyn til reglerne for deres former. Sørg for at fylde alle de nødvendige felter, og at du forstår, hvad slags dokumentation der kræves af dig. Laver en fejl i nogen af deres krav, og du bliver nødt til at gå gennem hele kedelige processen igen.
  • Print. Efter du har downloadet, skal du udskrive formularen og fjerne applikationen del ved de relevante afsnit.
  • Udfyld de nødvendige personlige felter. Sørg for at du tydeligt udskrive dine personlige oplysninger såsom navn, adresse og kontaktnumre. Det er bedst, at du giver dem dit mobilnummer, som de kan ringe til dig når som helst, og jo hurtigere du besvare deres opkald, jo hurtigere kan du flytte ansøgning sammen.
  • Give oplysninger om dit køretøj. Det er klart udskrive oplysninger om dit køretøj ligesom registreringsnummer, forsikring antal, fabrikat, model og andre sådanne relevant info.
  • Angiv dine personlige nummerplader. Du vil få lov til at lave din egen nummerplade, så skriv dem ned så klart som muligt for at undgå enhver form for forvirring. De vil være at kontrollere dette imod allerede registrerede køretøjer, og hvis nummerplade er tilgængelig, kan du få det. Det er bedst, at du vælger tre og angive dem i prioriteret rækkefølge.
  • Plate type. Endelig skal du vælge din plade type.
  • Lav en kopi. På dette tidspunkt, er det bedst, at du laver en fotokopi af ansøgningsskemaet.
  • Send. Efter at gøre det, og sørge for, at dine formularer er fyldt op på behørig vis, maile fyldt op formular til Secretary of State, Vehicle Services Department, 501 S. Second St., Rm. 524, Springfield, Illinois 62.756.
  • Runde 2. Kontoret for ministeren vil sende dig et andet program, fylde det op og sende inden for 45 dage. Du kan bruge den kopi, du lavede på trin 7 som en reference til at sikre, at der er nogen uoverensstemmelser i dit ansøgningsskema.

Intet at det, ikke? Som en afsluttende påmindelse, sørg for, at oplysningerne er korrekte og trykt tydeligt i alle ansøgningsskemaer til at undgå enhver form for besvær.