E2a

Sådan får du adgang sprinklervæske reservoir

Sprinklervæske reservoirer er måske den bedste bil funktionelle tilbehør nogensinde opfundet siden af airbagsystemet. Med blot et tryk på en knap kan du rense og tørre din forrude for klarere vision af vejen. En sprinklervæske reservoir er meget nyttigt, især når du kører i støvede veje og forruden uundgåeligt bliver snavset og overskyet, at man næsten ikke kan se din vej. Ved at trykke på vask knap på instrumentbrættet, vand vil automatisk sprøjte fra forruden vandreservoiret at vaske snavset. Efterfulgt af nogle hurtige visker strøg over den våde glas, forruden bliver tydelig som et lysende søger spejl.

Der er tidspunkter

Der er tidspunkter, men når det sprinklervæske reservoir ikke fungerer godt, hvor det næppe squirts vand overhovedet. Hvis du støder på dette problem, er det kun betyder, at der er en vis blokering i reservoiret. Du kan løse problemet, skal du få adgang til din sprinklervæske reservoir. Følg disse trin:

  • Undersøg skiven knappen. Kontakt en pålidelig mekaniker til at teste, om knappen virkeligt virker. For alle du kender, er problemet, hvorfor din sprinklervæske reservoir er ikke afgiver vand på grund af den defekte knap.
  • Når du har kontrolleret, at problemet ikke med knappen, gå nu til at få adgang til sprinklervæske reservoir. Start med først at lokalisere reservoiret. De fleste køretøjer har reservoiret og pumpen lige under fender. Finde, hvis det er på højre eller venstre side af køretøjet.
  • Tage ned fender ved brug af en skruetrækker (kvart inch) og en otte millimeter stik. Skru de vedhæftede filer og bringe ned fender. Lægge den ned på et sikkert sted. Hvis du foretrækker ikke at tage ned fender helt, bare løsne skruerne og bolte for at give dig god adgang til sprinklervæske reservoir.
  • Vær forsigtig med at løsne skruerne og bolte. Since fender er for det meste plastik, de anvendte bolte er ikke så hårdt som all-metal bolte. Og da reservoiret er placeret et sted i dette område, er chancerne boltene kan have samlet rust på grund af langvarig kontakt med vand fra reservoiret.
  • Langsomt onanerer skidt og snavs, der kan have indgivet i fender og reservoiret. Gør dette ved at trykke på håndtaget af bolten driver.
  • Tag fender helt, hvis boltene er korroderet og slidt. Disse skulle have behov for udskiftninger for at sikre reservoiret forbliver stærkt knyttet til fender. Når fender er fjernet, vil du se en stor plastik beholder nedenunder. Det er reservoiret.
  • Herefter sættes noget vand i en beholder. Gennem åbningen i fender, hæld langsomt vand på sprinklervæske reservoiret indtil at vandet flyder over. Formålet med overfyldte er for snavs til at gå med vand og dryppe af.
  • Spore forbindelserne af reservoiret og se, hvor vandet leveres til forruden fra dens beholder ned i fender. Du vil bemærke, at der er en slange, der er tilsluttet fra reservoiret og går hele vejen lige under instrumentpanelet.
  • Udfør din diagnose på tilstanden af sprinklervæske reservoir. Vær opmærksom på hver konstatering du kan støde på, så du kan afhjælpe det senere.
  • Sæt tilbage fender og skru det fast. Sørg for, at reservoiret er godt fastgjort så godt.
Sådan får du adgang sprinklervæske reservoir. Undersøg skiven knappen.
Sådan får du adgang sprinklervæske reservoir. Undersøg skiven knappen.

Hvis du ikke er sikker på om proceduren i fjerne fender og andre dele af bilen, konsultere en ekspert og overlade alt til ham.