E2a

Sådan erstatte en standard bilradio antenne

Traveling kan være stressende

Traveling kan være stressende, selvom du har din egen bil. Den stress er intens, hvis der er en tung trafik, og du er i en fart. At lytte til musik er en effektiv måde at bekæmpe kedsomhed og stress, når du er på farten i bilen. Hvis du har glemt dine bånd, cd'er eller flashdrev, der indeholder dine MP3'er, så lyt til radioen. Hvis bilradioen ikke har en antenne, eller hvis det er busted, så guiderne nedenfor vil hjælpe dig på hvordan du udskifter en standard bilradio antenne:

  • Tag bilens eksisterende antenne. Bestemme placeringen af antennens åbning ved at vurdere den eller ved at kigge på den manuelle. Brug en nål-næse tænger eller en skruenøgle til at fjerne antennen. Det vil løsne møtrikken på antennemast base, som huser antennen. Fjern antennemasten. Åbne antennemast underside at lokalisere antennen. Træk antennal koaksialkabel af din bilradio. Det er den faste ledning, der forbinder bilens indre til antennen.
  • Tag antenne koaksialkabel. Tag det fra bilens udvidelse koaksialkabel. Dette er et kabel, der forbinder bilradioen til antennen. Hvis der er en kort afstand fra radioen til antennen mount, så der kan være nogen udvidelse koaksialkabel. Hvis det er tilfældet, skal du tage det koaksiale kabel fra antenne bly, der kan findes på bagsiden af radioen. Fjern koaksialkablet. Vær opmærksom på den rute, at kablet følger så du kan installere det nye kabel nemt.
  • Læs den nye antenne manual. Hver kvalitet antenne har en manual. Hvis du har købt en pre-ejede eller en lavere kvalitet antenne, så spørg en erfaren bil tekniker eller ejer til at give dig en knowhow. Du kan også læse DIY bøger eller besøge websites for at få oplysninger.
  • Efterse bilens fender område. Der må ikke rust hvor antennemast bliver monteret. Så rense fender område, før du installerer den nye antenne.
  • Sæt bilens stereoanlæg nye koaksialkabel. Sæt det ind i din bils lokalnummer koaksialkabel. Der er Ford og General Motors biler, der vil kræve, at du en adapter, så de to kabler i din bil stereo kan kobles sammen. Du kan købe disse kabler hos din lokale bil audio butikker på billigere pris.
  • Ret nye antennekabel ind i den gamle antennekabel rute. Sæt kablet i den stueantenne om stereo anlæget ikke har en udvidelse koaksialkabel. Tape eller binde den streng, som du vil sætte ind på forlængerledningen. Dette vil binde den nye koaksialkabel og vejlede dem til fender antenne mount.
  • Sæt antennemast i fender hullet. Skru masten stramt nok ind i koaksialkablet. Også flytte holderen møtrik på antennemasten base. Spænd holderen møtrik. Flyt stereo dæksel panel for at afslutte jobbet.

Prøv den nye standard radio antenne på din bil

Sådan erstatte en standard bilradio antenne. Tag bilens eksisterende antenne.
Sådan erstatte en standard bilradio antenne. Tag bilens eksisterende antenne.

Prøv den nye standard radio antenne på din bil. Se, om det kommer til at arbejde effektivt. Prøv at fange så mange stationer som det kan få. Der henvises til antennens manual, hvis du oplever problemer. Dette vil også hjælpe dig kontrollere udskiftningen.