E2a

Sådan bruger du et ansigt plade på en metaldetektor

Treasure jagt med metaldetektorer er en stor udendørs aktivitet

Treasure jagt med metaldetektorer er en stor udendørs aktivitet, som kan være en hobby, så godt. Spændingen ved at finde din egen skat giver dig en følelse af adrenalin i at finde gamle, men værdifuld, stuff. Denne karakteristisk for denne hobby kan også bringe dig en god indkomst. En vigtig del af metaldetektor er forpladen. Forpladen hvor de forskellige kontroller af detektoren er placeret. De adskiller sig på brug baseret på producenten af enheden.

  • Følg vejledningen til din metaldetektor på instruktioner om, hvordan at holde det og se efter forpladen. Det er normalt når kontrollen er placeret på for at betjene detektoren. Det er let at se og for det meste placeret nær på hvor du holder den.
  • Tænd for enheden med en lås eller slå forpladen knappen.
  • Typen og antallet af kontrol over metaldetektor afhænger af producenten og omkostningerne ved en specifik eller-type. De to fælles kontrol eller metaldetektorer er normalt følsomhed og diskrimination.
  • Indstil følsomheden af din metaldetektor ved at dreje knappen mærket "følsomhed" på forpladen. Indstillingsområderne 0-10. Følsomheden kan fastslå, om du kan finde en mønt eller en ring.
  • Indstil diskrimination af din metaldetektor til at screene sådanne ting som jern stifter og andre stumper og stykker med metalegenskaber, som du ikke vil finde.
  • Indstil tilstanden af din metaldetektor. Nogle metaldetektorer giver din at indstille tilstanden ved at lade dig indstille den på "guld mode", for eksempel, hvis du vil have kigge efter guld poster. Altid tjekke din manual om, hvordan man konkret bruger denne funktion og andre specifikationer for din metaldetektor.

Hvis din metaldetektor ikke fungerer korrekt

Hvis din metaldetektor ikke fungerer korrekt, sørg for at det har nok batteriopladning. Sørg også for du arbejder i et område, hvor du nemt kan finde metalgenstande fast under jorden. For eksempel er det bedst at bruge metaldetektorer på strande eller tomme meget. Ved hjælp af disse på veje og indendørs er måske ikke så sjovt, som du ville være at fange alle slags metalgenstande.

Metaldetektorer er en pålidelig følgesvend i din skattejagt

Sådan bruger du et ansigt plade på en metaldetektor. Følg vejledningen til din metaldetektor på instruktioner om.
Sådan bruger du et ansigt plade på en metaldetektor. Følg vejledningen til din metaldetektor på instruktioner om.

Metaldetektorer er en pålidelig følgesvend i din skattejagt. Operatør færdigheder og kendskab er de eneste begrænsende faktorer, som du kan støde på, selv om. Men med den rette praksis, og midlerne til at læse resultaterne på din metaldetektor, kan du blive en succes med denne hobby. Når du første gang får din metaldetektor, så sørg for at følge de hurtige start-tests og tuning, der indgår på manualen. Derefter teste enheden ind på din baghave eller græsplæne.

Efter at have brugt din metaldetektor

Efter at have brugt din metaldetektor, holde enheden korrekt og beskyt den mod støv, ekstreme temperaturer og fugtighed. Altid rengøres med en blød klud, så ofte du kan. At passe godt på din enhed giver dig mulighed for at nyde denne hobby for en lang, lang tid. Held og lykke med skattejagt!