E2a

Sådan at tilslutte op en semi - truck og trailer

En semi-truck med en trailer er meget nyttigt

En semi-truck med en trailer er meget nyttigt, især for en virksomhed. De hjælper transportere flere belastninger end hvad en lastbil kan normalt klare. Hvis du er en lastbilchauffør, er det vigtigt, at du ved, hvordan man parret og frakoble en trailer og semi-truck. Trailers glide kan forårsage en reel fare for andre bilister. Det kan også være en masse besvær for din forsendelse. Tilslutning af en semi-truck og en trailer tager noget tid at lære. Men når du får hænge af det, kan du gøre det på ingen tid.

Her er de trin til, hvordan man tilslutte op en semi-truck og et påhængskøretøj:

Sørg for

Sørg for, at din lastbil og trailer passerer kvalifikationer. Federal Motor Carrier Safety Administration har et par retningslinjer, når det kommer til lastbiler med gods. Dine fastgørelsesanordninger skal kunne overføre alle kriterierne. Det skal være i stand til at tage en mængde kraft, fra forskellige retninger. Hele strukturen i den semi-truck og trailer skal også videregive de kriterier, der er fastsat i FMCDSA. Hvis du ikke kender kriterierne for dette, kan du gå online og gennemse FMCSA hjemmeside. Deres hjemmeside er fmcsa.dot.gov .

Sådan at tilslutte op en semi - truck og trailer. Sørg for, at din lastbil og trailer passerer kvalifikationer.
Sådan at tilslutte op en semi - truck og trailer. Sørg for, at din lastbil og trailer passerer kvalifikationer.

Match højden af semi-truck til vognens højde. Ideelt set traileren rører det femte hjul. Desuden bør det femte hjul også ligger seks inches over underlaget. Hvis højder ikke er sammenfaldende, kan du nemt justere den. For at gøre dette, skal du blot smide noget luft. Dette sænker suspension af semi-truck betydeligt. Du kan også prøve at justere landingsstel.

Fjern bagmanden låsen. Nogle ejere glemmer at fjerne det. Dette skaber problemer. Den semi-truck vil ikke parret korrekt med anhænger, hvis bagmanden låsen er der stadig. Under den på plads kan skade din femte hjul, når hovedboltens ikke krog. For at fjerne det, kan du bruge tasterne. Hvis dette ikke virker, kan du henvende en professionel, der vil være glade for at fjerne det for dig.

Start positionering. Traktoren skal være lige foran traileren. Det er bedst at tilslutte dem op sammen, medens de er i en lige linje. Det er muligt at tilslutte dem op, selv når de ikke er lige. Men tilpasse dem får de bedste resultater.

Vurdere din position. Husk at bremserne skal være tændt. Du kan justere den semi-truck position, hvis du ikke er tilfreds med justeringen. Når du er tilfreds med den holdning, slip bremsen. Start sikkerhedskopiering. Hvis du har gjort trinene korrekt, bør du høre en smæld. Dette betyder, at alle dele er låst på plads.

Sæt semi-truck i første gear. Test, hvis du har gjort alt rigtigt. Du skal føle sig presset af lastbilen, da den trækker på traileren. Du bør også tjekke hovedbolten. Sørg for at låse og fastgøre den ordentligt. Hvis du ikke er tilfreds med resultatet, skal du gentage processen.


Det er vigtigt, at hver lastbilchauffør ved, hvordan man koble en semi-truck og en trailer. Selv om det er højst usandsynligt, at du vil få det på din første forsøg, vil du helt sikkert være i stand til at mestre det med lidt øvelse.