E2a

Sådan at se falde trækfugle i Florida

For mennesker

For mennesker, der nyder at se på fugle, er Florida sted at være. Det har den største mangfoldighed af fuglearter på tværs af staten. Du kan finde fugle, der trækker til og fra Florida især i løbet af efteråret. Der er endda en trækfugl traktat Act, der beskytter disse fugle fra jægere. Hvis du ønsker at maksimere din bird-watching oplevelse i Florida, her er nogle ting at gøre.

Sådan at se falde trækfugle i florida. Hvis du ikke ønsker at være begrænset i de steder.
Sådan at se falde trækfugle i florida. Hvis du ikke ønsker at være begrænset i de steder.
  • Først og fremmest kan du tilmelde dig Fugleopdræt ture i Florida. De er meget populære, især i løbet af overgangsperioden, som er fra begyndelsen MAR-Jun for forårssæsonen og begyndelsen af juli til oktober faldet sæson.
  • Hvis du ikke ønsker at være begrænset i de steder, du kunne gå besøg, kan du forskning på disse steder selv. Oplev de forskellige Fugleopdræt hotspots i Florida. Hvoraf den ene er Everglades National Park, hvor du kan finde et stort mangfoldighed af fuglearter som papegøjer, røde whickered bulbuls parakitter, pelikaner, osv. Det er godt at altid være udstyret med en kikkert, hvis du besøger Florida , du ved aldrig, hvornår der kan være fugle at se.
  • Det næste sted at besøge ville være dyreliv tilflugtssteder. Geografien og økologi Florida gør den velegnet til fugl dyreliv til at vokse. Det er en vandrende korridor, hvilket er hvorfor der er mange forskellige fuglearter, der er vokset til at elske Florida og begyndte at leve der. Nogle af de steder at besøge, er Merritt Island National Wildlife Refuge, JN "Ding" Darling National Wildlife Refuge og St. Marks Wildlife Refuge. I hver af disse steder, vil du finde forskellige slags fugle, der vil fylde din fugl-watching appetit.
  • Hvis du vil til Florida i september måned, så sørg for at deltage i Florida Birding Festival blev afholdt i Clearwater. Ikke blot vil du komme til at se mange flokke af trækfugle, ville du også komme til at kende andre fugleinteresserede, som du kan komme til at dele flere oplevelser med.
  • Efter tilflugtssteder, kan du besøge Naturforvaltning konserves. Det er her tilskadekomne dyr bringes og taget sig af. Der er én i Napoli kaldes Conservancy of Southwest Florida og en anden i Orlando, som er Disney Wilderness Preserve.
  • Et andet sted at besøge ville være Florida Keys. I løbet af efteråret vandrer periode, passerer de gennem dette sted at gå sydpå til de tropiske steder.
  • Nogle påmindelser, hvis du besøger mange forskellige steder, er det afgørende at få et kort med dig. Også bære solcreme, fordi du ville højst sandsynligt skal bo udendørs ser fugle hele dagen. Du kan også vælge at bringe insektbekæmpende når du går til tilflugtssteder. I naturen er der mange små insekter på jorden og i træerne, du ikke vil have dem gennemsøgning på dig, når du har travlt fugle.

Bortset fra de nævnte dem

Bortset fra de nævnte dem, der er mange flere Fugleopdræt områder i Florida. Det gode ved Florida er, at du kan finde fugle flokkes sammen selv i byområder. Men de fugle-rige steder er stadig i naturen. Du skal gå til disse steder for at maksimere din fugl-watching oplevelse.