E2a

Sådan at renovere en van for en købmand leveringsservice

I dag er forbrugerne ikke blot at se på

I dag er forbrugerne ikke blot at se på, hvor købmand og supermarkeder kan levere de bedste produkter til de mest konkurrencedygtige priser. Forbrugerne kigger også på hvilke dagligvarer kan give den største grad af bekvemmelighed. På grund af dette, har købmand leveringsservice vokset i popularitet især for travle fagfolk, som allerede balancere deres tid mellem arbejde og familie. Hvis du ønsker at kontanter i den trend, her er hvordan man kan renovere din van og oprette en leveringsservice til købmand.

Tag sæder og polstring. Først skal du nødt til at fjerne de bageste sæder i din van, herunder alle indtrækket. Dette er det afgørende første skridt til at frigøre plads i din varevogn. Husk, at du har brug for plads, da du skal levere dagligvarer til folk. Arbejdsformidlinger ofte funktionen mindstekrav indkøb, hvilket betyder, at de dagligvarer, du vil levere sandsynligvis vil være temmelig stor. Du har brug for al den plads, du har brug for.

Tilføjelse af hylder og stativer. Nu hvor du har plads i din varevogn, er næste skridt er at tilføje i par hylder og stativer. Disse vil sikre, at dagligvarer til dine kunder ikke bliver beskadiget, når du rejser. Husk, at du ikke vil bryde de krukker af sandwich spredt for dine kunder, og du ikke ønsker at flade brød de bestilte. Sørg for, at stativerne kommer i mindst to størrelser - én til meget store dagligvarer leverancer og en anden for de gennemsnitlige købmand emballeret. Du vil også nødt til at sørge for, at de hylder og stativer vil holde varer i at falde selv over vejbump, og at de stativer og hylder er stærke nok til at bære vægten af mange poser med købmand.

Organisation system. Dernæst bør du også forberede et organisatorisk system til levering af dagligvarer. Nogle virksomheder bruger kurve med lidt slots, hvor de kan knytte navn og adresse på kunden. Nogle mennesker har alfabetiseres hylder, mens andre arrangere leverancerne i overensstemmelse med levering rute. Vælg det organisatoriske system, der passer dig bedst. Det vigtige er, at du har et system på plads.

Sådan at renovere en van for en købmand leveringsservice. Tag sæder og polstring.
Sådan at renovere en van for en købmand leveringsservice. Tag sæder og polstring.

Test af van. Dernæst teste varevogn ved at fylde din van med slagtevægte, kasser med bøger eller endog dåser fyldt med sand. Det vigtige er, at du er i stand til at simulere, hvor meget vægt van vil føre en normal belastning, og om van selv og hylder og stativer, der er knyttet til van vil være i stand til at håndtere det hele. Må ikke bare indlæse slagtevægte ind i bilen. Sørg for at du også tage van for en tur rundt i nabolaget.

For sidste hånd

For sidste hånd, male ydersiden af dit van med navnet på den købmand, der har hyret din levering. Tilføj din egen virksomhed logo og kontaktoplysninger, så folk kan kontakte dig for købmand levering. Med disse trin, kan du tjene penge ved blot at levere andre folks dagligvarer.