E2a

Sådan at identificere fælles wyoming edderkopper

Wyoming har sin rimelige andel af edderkopper, hvoraf nogle kan være meget farligt og kan endda forårsage dødsfald, især blandt folk, der har allergiske reaktioner over for giften i edderkopper. Her er hvordan du kan identificere den type edderkop, som du finder i Wyoming.

Sådan at identificere fælles wyoming edderkopper. Disse er blot nogle af de mest almindelige typer af edderkopper.
Sådan at identificere fælles wyoming edderkopper. Disse er blot nogle af de mest almindelige typer af edderkopper.
  • Brown eneboer. Den brune eneboer edderkop er en edderkop, der findes i mange stater i Europa. Denne edderkop er ganske store, med en kropsstørrelse på en halv tomme til en hel tomme fra hale til hoved. Benene er normalt meget større, og kan vokse op til fire inches i længden. Disse edderkopper kan have meget smertefulde bid, fordi de har relativt store hugtænder, og deres gifte har egenskaber, der nedbryder kødet. Sørg for at du får din eneboer bider behandles omgående, fordi giften kan sprede sig og kan forårsage en ti tommer sår som vævet omkring biddet dør væk. Men generelt betyder brune eneboer spider ikke forårsage dødelige sår.
  • Sort enke. En af de universelt frygtede edderkopper er den sorte enke. Den sorte enke fik sit navn fra dens farve og den måde, at det normalt spiser hannen efter parringen. Den mandlige sorte enke er normalt meget mindre og vil normalt ikke gider folk. Den kvindelige sorte enke er meget større, dog, og kan være en halv tomme i længden. Det er normalt har lange mørke ben, og en stor sort mave, hvor du vil finde en rød markering, som danner formen af et timeglas. Den sorte enke har en meget potent gift som kan medføre døden, hvis den ikke behandles omgående. Den sorte enke normalt forårsager svimmelhed, mavebesvær, og respiration problemer.
  • Hobo edderkop. Hobo spider svarer til brune eneboer spider, idet hobo edderkoppens gift også væv spise egenskaber, der vil forårsage vævsdød og nekrose på området nær bid. Den hobo spider er normalt brun i farven, og har chevron mærker på sin mave og på ryggen. Et af de særlige træk ved den hobo spider er, at den normalt ikke spinde en bane, og det normalt ikke kravle op. I stedet er det ofte forbliver på jorden, hvor det vil gå ligesom alle andre insekt.
  • Wolf edderkop. Ulven edderkop er normalt farvet grå, selv om der er nogle ulv edderkopper, der er brunlig i farven. Disse edderkopper kan have en krop størrelse, der er lige så stor som en tomme, men de fleste er kun en halv tomme i længden. Disse edderkopper har normalt meget fortyndet gift, der kun vil dræbe mindre insekter. Men vil spider bite stadig være meget smertefuldt og kan forårsage rødme og hævelse. Sørg for, at du undgår kvindelige ulv edderkopper, fordi disse normalt bærer deres baby edderkopper på ryggen. Kvindelige edderkopper er mere beskyttende, når de bærer deres babyer, og vil have en tendens til at angribe mere.

Disse er blot nogle af de mest almindelige typer af edderkopper

Disse er blot nogle af de mest almindelige typer af edderkopper, som du finder i Wyoming. Selv om disse edderkopper er ganske store og kan være ganske skræmmende, bør du også vide, at de fleste spider bites er relativt uskadelige. De fleste mennesker er for store til at blive påvirket af edderkop gift, og med øjeblikkelig behandling, kan nekrose og vævsdød med fordel forhindres.