E2a

Sådan at finde og bruge en bil strømadapter

Udvikling af bil strømadaptere har holdt trit med udviklingen af bærbart elektronisk udstyr, så verden af bil strømadaptere er vokset enormt i blot det seneste årti. Uanset om du ønsker at opkræve en printer, palme-enhed, iPod, bærbar computer, telefon eller spil system, kan du finde en bil strømadapter, der passer til dine behov. Men de har ikke alle sat ud den samme mængde strøm og er ikke alle henvender sig til samme type enhed, du er nødt til at købe strømforsyningen enten designet til din enhed eller i stand til at rumme det.

Sådan at finde og bruge en bil strømadapter. Bil strømadaptere til printere og bærbare computere.
Sådan at finde og bruge en bil strømadapter. Bil strømadaptere til printere og bærbare computere.

Bil strømadaptere vil konvertere jævnstrøm fra bilens cigarettænder til AC for en række elektroniske enheder. Når du køber strømadaptere, altid læse detaljerne i, hvor meget strøm de kan levere. Vær omhyggelig med ikke at stress ud bilens batteri ved at påberåbe for meget på strømforsyningen.

 1. Bil strømadaptere til printere og bærbare computere. Stor computer og elektronik butikker gerne Frys Electronics, Circuit City og CompEurope (online eller hos din lokale afdeling) udføre bil strømadaptere lavet til brug sammen med din bærbare computer eller printer.

  Du bør også besøge hjemmesiden for den printer eller laptop producenten at kontrollere for adapter produkter, de kan tilbyde specielt til din enhed. For eksempel, kan du besøge Apple Store for adapter produkter designet til Apple laptops. Et besøg på Hewlett Packard vil hjælpe dig med at finde bil strømadaptere designet til deres mobile printere.

  Strømadaptere til spil-systemer, mobiltelefoner og pda'er. Hvis der ikke er en bil power adapter som er lavet til din specifikke type enhed.
  Strømadaptere til spil-systemer, mobiltelefoner og pda'er. Hvis der ikke er en bil power adapter som er lavet til din specifikke type enhed.
 2. Hvis en iPod-strømforsyning er, hvad du søger, så tjek vores artikler om iPod strømadaptere og tilbehør .
 3. Strømadaptere til spil-systemer, mobiltelefoner og PDA'er. Besøg en stor elektronik butik som Frys, eller tjek hjemmesiden af spillet, telefon eller PDA producenten for at finde ud af, om de tilbyder de nødvendige strømadaptere, der giver den nødvendige opladning mens din bil. Nogle af disse enheder vil være afhængige af en generisk strømadapter, der er bare fint, så længe effekt er stor nok.
 4. Amazon.com . Oversigten på Amazon vil konstant overraske dig. Indtast slags bil power adapter du har brug for og ikke blive overrasket, hvis Amazon bærer en strømadapter til din enhed.
 5. Simpel Google- søgning. For nogen af disse strømadaptere, er en anden solid mulighed for blot at søge efter "[elektronisk enhed] car power adapter" via Google eller Yahoo.
 6. Hvis der ikke er en bil power adapter som er lavet til din specifikke type enhed, så fortvivl ikke. Det betyder bare du skal være ekstra opmærksom på de produktdetaljer uanset generiske biladapter du køber. Se hvad de store elektronik butikker tilbyde i vejen for strømadaptere og finde en hvis magt kapacitet mest komfortabelt opfylder behovene i din enhed.

Du har mange valgmuligheder til rådighed, fra de mest basale strømadapteren til adaptere med flere salgssteder, og selv strømadaptere, der er følsomme over for den nuværende kapacitet af din bil batteri til at beskytte den mod at blive for drænet. Prisen sortiment af strømforsyninger er lige så bred som markering.