E2a

Sådan at afgøre, hvilke højttalere passer til din bil

Traveling langt på din bil kan være meget trættende

Traveling langt på din bil kan være meget trættende. Venter i en parkeret bil, mens din partner er at købe noget på købmand eller bliver hængende i den tunge trafik vil gøre dig føle kede sig. Lytte til din yndlingsmusik, mens i bilen vil mindske træthed, at du føler og vil gøre du glemmer din kedsomhed. Hvis din familie er med dig, kan de endda se en film mens du er på farten. Hvis højttaleren på din bil går i stykker, skal dette straks udskiftes, så du stadig vil være i stand til at nyde musik og film i din bil. Din familie vil ikke være tilfredse med at se en stumfilm. Før du køber en højttaler til din bil, skal du kende den korrekte størrelse af højttaleren for at sikre det passer ind i din bil.

Sådan at afgøre, hvilke højttalere passer til din bil. Besøg elektronik butik.
Sådan at afgøre, hvilke højttalere passer til din bil. Besøg elektronik butik.

Her er de skridt til at fastslå, hvilke højttalere passer din bil.

  • Tjek bilen manual. Når du køber en bil, vil du blive forsynet med en brugsanvisning, der indeholder oplysninger om bilen, herunder størrelsen af de højttalere indbygget i bilen. Gennemse vejledningen for at få de oplysninger, du har brug for. Dette er normalt placeret på bilens stereoanlæg side i manualen.
  • Find højttalerne. Hvis du har mistet din bil manual, så prøv at finde, hvor de indbyggede højttalere er placeret, så du kan se størrelsen. Højttalerne er normalt sat i forsiden og bagsiden af bilen. Du kan spørge nogen, der kender en masse om biler, for at se, om de vil være i stand til at lokalisere højttalerne i din bil.
  • Kontakt sælger. Kontakt virksomheden, hvor du købte bilen. De vil helt sikkert have oplysninger om din højtaler størrelse. Hvis der er forhandlere i nærheden af dit område sælge biler med samme model og år bygget som din bil, kan du spørge dem, og de vil helt sikkert kender størrelsen på højttaleren.
  • Online hjælp. Internettet er en stor kilde til information. Du kan søge alt under solen, og finde svar på et øjeblik herunder din højtaler størrelse. Brug din computer med en Internet adgang, kan du slutte fora på nettet, at snak om bil eller bil højttalere. Brugere dele oplysninger med hinanden. Du kan sende en besked på tråden og give din bil model og gøre. Brugerne vil sende deres svar, og du kan være i stand til at få de oplysninger, du har brug for. Der er også flere online butikker, der sælger elektronik via internettet, herunder højttalere. Du kan få adgang til en af disse sites, og der er et område, der giver dig mulighed for at indtaste oplysninger om din bil som model og bilmærke. Sitet vil bestemme din højttalerstørrelse baseret på de oplysninger du har givet.
  • Besøg elektronik butik. Ligesom online elektroniske butikker, også lokale elektroniske butikker i dit område sælge bilens højttalere. Du kan besøge en af disse butikker for at få hjælp. Repræsentanterne vil vide, hvad højttalerstørrelse vil passe ind i din bil.

Når du har den rigtige størrelse af din bil højttaler, kan du købe en til at erstatte den knækkede højttaleren på din bil, så du kan nyde den klare lyd, når du afspiller din yndlingsmusik i bilen.