E2a

Hvordan til wire din bil til trailer lys

Før ledningsføring din bil til trailer lys

Før ledningsføring din bil til trailer lys, er det bedre at kontrollere, om du bliver nødt til at sætte anhængerbremser også. Nogle påhængskøretøjer, som vejer over 1.500 £ brug bremser. Brug sikkerhedsforanstaltninger, før du begynder at arbejde. Brug ikke værktøj, som vil sætte dig og dit køretøj i fare eller værktøjer, som vil reducere effektiviteten af din bil.

Hvordan til wire din bil til trailer lys. Forbind test lysets klip ende til en god.
Hvordan til wire din bil til trailer lys. Forbind test lysets klip ende til en god.

Adskillige værktøjer er nødvendige for ledningsføring trailer lys ind i din bil. Disse omfatter en 12V test lys, en tunge 12V flasher, wire crimper eller tang, en ledningsføring kit, en trailer lys stik, og elektrisk tape. En trailer lys konverter er nogle gange nødvendigt for 5-kabling systemer til biler. Ledningsføring manualer til trailer lys omdannere er inkluderet, når du køber en. Et stærkt turn signal flasher er en mulighed. Den anvendes til at transmittere den ekstra elektriske belastning af anhængerbenene lys.

Nogle nyere modeller af biler har kabelstikkene, der bruges i baglygter ledninger. Disse kabelstikkene er også brugt i forbindelse trailer lys ved blot at frakoble stikket fra baglygter ledninger og tilslutte den til trailerens seletøj.
Få biler og trailere har 7-vejs stik. De bremse tråde (normalt blå), batteri ledninger (oftest røde), og back-up ledninger (normalt violet) anvendes i disse stik. Der er vejledninger, som findes ved køb for 7-polede konnektorer for at hjælpe dig med at forbinde disse.

Ledningsføring din bil til trailer lys kræver flere trin. Her er de trin for trailer lys ved hjælp af 4-vejs stik:

  1. Find placeringen af baglygte ledningsnettet. Normalt er baglygte ledninger placeret inde i bagagerummet eller et sted i nærheden af kofangeren.
  2. Fastgør hurtig tilslutning sele til et egnet sted. Selen skal være langt nok til at nå trailerens stik.
  3. Forbind test lysets klip ende til en god, snavs-fri metal chassis jorden. Når tilsluttet, tænde for lygten, switch på (hoved lampe / parkeringslygte). Ved hjælp af test lys, ledninger kontrollere, indtil lyset tændes og forbliver tændt.
  4. Næste, skal du tilslutte den rigtige hale signal eller stoplys wire (normalt grøn) ved hjælp af et stik. Sørg for at slukke forlygterne efter tilslutning dem. Slå tændingen til og udløse højresving signal. Kontroller ledningerne hvis lyset ikke blinker.
  5. Tilslut venstre blinklys eller stoplys wire (normalt gul) ved hjælp af et stik. Tænd for venstre blinklys. Kontroller ledningerne hvis lyset ikke blinker.
  6. Slå tændingen fra derefter tilslutte baglygte eller parkering lys wire (normalt brun). Kontroller ved at dreje halen lys eller parkeringslys tændt. Kontroller ledningerne hvis lysene ikke blinker.
  7. Slut den fælles jordledning (normalt hvid) på en metal chassis jord eller eksisterende jordledning ved hjælp af en metalplade skrue eller en bolt.
  8. Fastgør selen ind i trailerens stik. Tænd lyset for en afsluttende test. Fastgør ledningerne med elektrisk tape til at sikre, at de ikke er løse. Tilslut kablet trailer stik i bagagerummet eller under bilen.