E2a

Hvordan til at vælge udvendige pet fotografering baggrunde

Ligesom folk som at tage billeder af deres venner og kære, som souvenirs og Erindringer af gode tider havde sammen, Dyreejere også gerne tage billeder af deres kæledyr. I modsætning til mennesker, men kæledyr er lidt mere vanskeligt at fotografere. Her er hvordan du kan vælge den udvendige baggrund for dit kæledyr fotos.

Type PET

Hvordan til at vælge udvendige pet fotografering baggrunde. Type af kæledyr.
Hvordan til at vælge udvendige pet fotografering baggrunde. Type af kæledyr.

Type af kæledyr. Start med den type PET. Nogle kæledyr er tæmmet, mens andre vil være en smule nervøs. Hvis dit kæledyr er stadig en smule overrasket over at være ude af sit bur, bliver du nødt til at vælge en baggrund og beliggenhed, der vil rumme din hunds bur. Nogle hamstere, for eksempel, kan være en smule nervøs og vil bevæge sig rundt meget. Således vil du har brug for deres bur for at holde dem stadig, eller du bliver nødt til at fotografere dem, mens i dine hænder. Katte og hunde, men er som regel træne, så du kan fortælle dem til at sidde stille.

Color

Farve. Farven på dit kæledyr vil bestemme farven på baggrunden. Så meget som muligt, kigge efter en baggrund, der vil give kontrast til kæledyr. Hvis du har en let farvet kæledyr, bør baggrunden har en rig eller mørk farve. Alternativt mørkere kæledyr ser bedst, når en bleg eller let farvet baggrund anvendes.

Centrering effekt

Centrering effekt. Hvis du besøger en fotografering studie, vil du bemærke, at de fleste af de baggrunde har lysere centre og mørkere kanter. Dette er for at hjælpe centret personen i forgrunden. Ligeledes skal du få et kæledyr baggrund, der vil have en centrering effekt på kæledyr, således at ikke kun kameraet er centreret, men baggrunden så godt.

Lystfiskeri

Type PET. Farve.
Type PET. Farve.

Lystfiskeri. Et andet tegn, at den baggrund, du har valgt, vil gøre for en god fotografi er, hvis baggrunden stadig ser godt ud i forskellige vinkler. Det betyder, at selv når vinklet, bør du få fordelene af baggrunden er centrering effekt. Prøv at skinnede igennem fremviseren i dit kamera og se, om billedet stadig ser balanceret, mens skiftende vinkler.

Belysning

Lighting. Belysningen på den placering, bør også overvejes. Kæledyr kan ikke lide direkte belysning pegede i deres ansigter. Dette vil normalt gøre kæledyr nervøs og vil gøre dem bevæge sig. Hvis det er muligt, brug indirekte belysning, der er fokuseret på baggrunden og reflekteres mod PET indirekte. Dette vil give en blødere og mere omgivende belysning, der ikke kun gøre kæledyr komfortable, men som også skaber mere realistiske fotografier til kæledyr.

Distraktion-fri

Distraktion-fri. Sørg for, at det sted, hvor du tager billedet har ingen distraktioner, herunder i baggrunden. Der bør ikke være trashcans eller ildelugtende genstande, som dit kæledyr kan forveksles med fødevarer. Dyr naturligvis arbejde med deres instinkter, og hvis noget stimulerer dem, vil de naturligvis besøge kilden. Medmindre du ønsker at snor dit kæledyr til stedet, sørge for, at der ikke er nogen distraktioner til stede.

Tager stor kæledyr fotografering vil være en lille smule mere krævende end at tage et billede af et menneske. Billedet frugterne af en fotograferede kæledyr, men er som regel nok til at kompensere for alle dine problemer.