E2a

Hvordan til at trække en motorcykel i en pickup truck

Der er flere tilfælde

Der er flere tilfælde, hvor du har brug for at trække din motorcykel til nogle sted. Det kan være at transportere den til nærmeste værksted eller transportere den til et andet sted for en cykel begivenhed. Ligegyldigt hvilken situation du befinder dig i, er der altid en nem løsning for dig. Det er slæbningen din motorcykel gennem en pickup truck.

Hvordan til at trække en motorcykel i en pickup truck. Søg hjælp fra nogen.
Hvordan til at trække en motorcykel i en pickup truck. Søg hjælp fra nogen.

Ja, du hørte det lige højre. Ved hjælp af en pickup truck til dette formål er den nemmeste og mest effektive måde at gøre det. Men du stadig nødt til at vide, hvordan man gør det ordentligt, så det sikres, at din motorcykel er på sit bedste tilstand under indhaling processen. Så her, tage til efterretning af disse tips om, hvordan du kan trække din motorcykel ved hjælp af en pickup truck:

  1. Forbered en rampe. Du meget godt brug for at få en rampe, der er passende for den pickup truck højde. Du er nødt til at få fat i den rigtige rampe, således at placeringen af din cykel inde i lastbilen en hel del lettere og hurtigere.
  2. Søg hjælp fra nogen. Ring et familiemedlem eller en ven til at hjælpe dig skubbe cyklen op ad rampen mod lastbil seng af pickup. Man kan rulle, indtil at dens forhjul allerede er i kontakt med pickup krop forreste væg.
  3. Placer cyklen korrekt. Du er nødt til at placere din motorcykel i en position, hvor dens vægt vil være i centrum af pickup truck seng, når støttebenet er låst. Derefter placerer støttebenet ned at gøre cyklen lean på det den sædvanlige måde
  4. Fastgør cyklen. Med en skraldeelementet rem, skal du sikre hvert håndtag bar og binde det på plads i begge sider rækværk af lastbilen. Sørg for, at remmen er spændt jævnt på begge sider som gør cyklen til stadig lean på støttebenet uden problemer.
  5. Fastgør motorcyklens bageste. Du kan bruge en skraldeelementet rem til dette formål også. Du skal bare nødt til at sikre begge sider af cyklens bagende til pickup truck krop.
  6. Test, om cyklen er sikker eller ej. Her kan du ryste cyklen fra den ene side til den anden. Hvis du ser nogen bevægelse, er du nødt til at sikre stropperne lidt strammere. Dette er meget vigtigt for at sikre sikkerheden for din motorcykel alle i hele trække processen.
  7. Luk lastbilens bagklap. Når du er sikker på, at din cykel er fastgjort på ladet, kan du allerede lukke bagklappen. Med dette, er du nu klar til at transportere din dyrebare cykel, eller hvor end du ønsker at bringe det.

Indhaling din motorcykel bruge denne form for lastbil er let givet

Indhaling din motorcykel bruge denne form for lastbil er let givet, at du ved hvordan man gør det på den rigtige måde. Altid huske på, at dette skal gøres ordentligt hele tiden. Hvis ikke, det er dig og din motorcykel, der vil lide i sidste ende. Du vil helt sikkert ikke ønsker at det skal ske. Derfor gør en måde til nøje at følge disse tips til en vellykket og sikker indhaling af din cykel til ethvert sted, du ønsker at transportere den.