E2a

Hvordan til at sælge en Luger

Den Luger var en populær pistol brugt af tyske officerer under Anden Verdenskrig. Dens design var langt anderledes end de pistoler i sin tid og dens præcision er ubestridelig. Efter krigen europæiske soldater tog dem op som souvenirs, og siden da har Luger blevet et samlerobjekt pistol. Hvis du tilfældigvis har en Luger i din besiddelse og gerne vil sælge det, vil nedenstående forslag hjælpe dig med at træffe en lønsomt salg.

Hvordan til at sælge en luger. Online pistol klubber og fora.
Hvordan til at sælge en luger. Online pistol klubber og fora.
  1. Authentication. Har pistolen legaliseres i en lokal pistol butik. Folk på pistolen butikken kan undersøge det for dig, og vil lade dig vide, det er en banke off eller den ægte vare. De kan også finde ud af, om det blev brugt det blev brugt i Anden Verdenskrig. Den Luger blev gengivet igen for sin hundredårsdag i 1999, så du kan finde ud af, hvornår din pistol blev produceret. Du kan bede folk på den lokale pistol butik til at sælge pistolen for dig. De kan vise Luger i butikken og lette salget og ejerskifte. Pistolen shop vil tage en procentdel af overskuddet for at sælge pistolen for dig.
  2. Registrering. Du kan forhøre sig om regler om ejerskab af skydevåben og salg på pistolen butikken. De ansatte på pistol shop er autoriserede forhandlere og kan oplyse dig om, hvordan man kan gå om at registrere den pistol i dit navn og kravene for at sælge pistolen. De lokale retshåndhævende myndigheder kan også hjælpe dig med ejerskab af skydevåben og godkendelse. De kan også finde ud af, om det var stjålet eller anvendes i en forbrydelse.
  3. Gun udstillinger. Find ud af, om der er gun udstillinger i dit område, som du muligvis vil kunne deltage. Dette vil give dig en chance for at komme til at kende folk, der er i færd med at indsamle eller sælge pistoler. Du kan få kontakter og potentielle købere til pistolen ved disse sammenkomster. Sørg for at udveksle kontaktoplysninger. Du vil også få en idé om, hvor meget den Luger er værd, og hvor meget du kan drage fordel af salget.
  4. Online pistol klubber og fora. Hvis du ikke vil have tid til at gå ud og møde pistol handlere og samlere du kan surfe på internettet og finde pistol klubber. Du kan få nok oplysninger fra medlemmerne af disse klubber, og du kan finde potentielle købere så godt. Du kan sende et fotografi og en kort beskrivelse af pistolen på deres hjemmeside og forum. Husk at inkludere dine kontaktoplysninger i stillingen.

Salg en autentisk verdenskrig pistol ligesom Luger vil ikke være alt for vanskeligt på grund af pistol baggrund. Der er snesevis af samlere, der ønsker at tilføje Luger til deres samling af skydevåben.