E2a

Hvordan til at sælge din mønt album

Mange numismatists indsamle mønter udelukkende for spændingen ved at finde og organisere indsamlingen. Selvfølgelig ville endnu anden kilde til spændingen ved mange andre numismatists være at være i stand til at handle og sælge deres samling. Efter alt, hvad kunne være mere sjovt og produktivt end at tjene penge ud af en aktivitet, som du virkelig nyder?

Hvordan til at sælge din mønt album. Det anbefales.
Hvordan til at sælge din mønt album. Det anbefales.

Hvis du er en sådan mønt entusiast og du gerne vil finde ud af, hvordan at sælge din mønt album, så her er der en liste over de opgaver, du skal gøre:

Først skal du sørge for at lave en omfattende oversigt over din samling. Det er bedst, hvis du er i stand til at tage individuelle billeder af hver type mønt i din samling, så skriv ned nogle oplysninger om hver: dens år, mærke (sølv, osv.), land, vægt, og en kort beskrivelse (hvad der er på design , hvad begivenhed det vedrører, hvis det er en erindringsmønt, etc). Hvilket bringer os til det næste tip: hvordan man får vist din samling online.

  • Det anbefales, at du angiver denne opgørelse ved hjælp af din computer. Scan billedet og gemme dem i elektronisk form. Denne måde, vil du være i stand til at uploade din mønt album information på nettet og blog om det. Læs op på tips om hvordan man kan føre flere web-brugere til din blog. Husk, det er bedst at drage fordel af meget tilgængeligt og næsten gratis reklame.
  • Bortset fra fordelen af at kunne oprette en virtuel katalog over din mønt forsyning til salg, udfylde en opgørelse vil hjælpe dig bestemme området og omfanget af din egen samling.
Gå tilbage til oversigten. Næste.
Gå tilbage til oversigten. Næste.

Bare en disclaimer: nogle numismatists ville have hundredvis til tusindvis af en type mønt (især mønt valuta almindelig brug og cirkulation). Hvis dette gælder for dig, kan du ikke ønsker at spilde for meget tid at tælle alle dine mønter. En effektiv tip ville være først, at veje alle af samme slags mønter, og for det andet, at veje blot en af samme mønt. Divider den samlede vægt med vægten af den enkelte mønt, og kvotienten vil give dig antallet af mønter helt.

  • Gå tilbage til oversigten. Når du har en elektronisk fil på din samling (komplet med billeder), printe dem ud og samle dem i organiserede ark og fastgør dem i mønt mapper. Nu har du en brugbar portefølje, som er lettere at bære rundt på, og så kunne du forlade din dyrebare møntsamling derhjemme.
  • Næste, skal du gøre nogle indledende forskning om værdien af dine mønter. Vid, at værdien af en mønt bestemmes hovedsagelig af fire faktorer: dens sjældenhed (som ikke nødvendigvis er bestemt af det år, det blev gjort, men mere om, hvor mange blev slået og hvor mange der er kendt for at være i eksistens) sin efterspørgsel ( for eksempel, er erindringsmønter generelt i større efterspørgsel end almindelige dem), det ædle metal det er lavet af (guld, sølv eller platin osv.), og tilstanden af medaljen. For at hjælpe dig med at finde kataloger og professionelle anmeldelser af mønt værdier, tjek meget nyttige websites såsom mycoincollecting.com, bestcoin.com, privatemints.com og worldcoingallery.com.
  • Bevæbnet med den grundlæggende idé om hvor meget dine mønter er værd, at velrenommerede mønt vurdering butikker og mønthandlere eller antikke butikker og producenter nær dit område gå, medbringende din mønt portefølje. Sørg for, at du ikke sælge til den første forhandler, du gå til. Gå til mindst tre forskellige forhandlere for at få mulighed for at få den bedste pris.
  • Bortset fra rent faktisk at rejse dealer-to-forhandler, husker de andre muligheder, du kunne prøve: gå til mønt shows og find ud af hvordan du kan oprette din egen stand, saml mønt indsamling klubber som nogle medlemmer sandsynligvis ville være interesseret i at købe nogle af din samling, og selvfølgelig, som det er blevet nævnt tidligere, gøre fuld brug af internettet: sælge dem på sådanne sites som Amazon og eBay, og annoncere dem gennem din blog eller via sociale netværkssider som Facebook.

Er det ikke fedt? Nu ikke blot vil du være i stand til at nyde dine mønter, ville du blive opmuntret af den omstændighed, at dette faktisk er en produktiv venture! Så hvorfor arbejde for en anden virksomhed for din stue, når du rent faktisk kan eje din egen virksomhed, med dine mønter? Held og lykke og have det sjovt!