E2a

Hvordan til at planlægge en sådan karakter undersøgelse skattejagt

Flere uddannelsesmuligheder er til stede, når du arrangere en natur undersøgelse skattejagt. Børn er naturligt nysgerrige, og de elsker spillet af gemmeleg. Børn i alle aldre er modtagelige over for tanken om på udkig efter ting, som formentlig stammer fra deres deltagelse i påskeæg jagter fra da de var små. Kom børnene til at lære om naturen og dens mange vidundere gennem en skattejagt tager ideen om opdagelsen op flere hak. Børnene kommer til at spille udendørs og få nogle nødvendige instruktioner i en uformel og sjov måde. Nedenfor er nogle tips om, hvordan man planlægger for naturen undersøgelse skattejagt.

Hvordan til at planlægge en sådan karakter undersøgelse skattejagt. Find den rette placering for skattejagt.
Hvordan til at planlægge en sådan karakter undersøgelse skattejagt. Find den rette placering for skattejagt.
  1. Beslutte, hvilken type af naturen studie du kommer til at undervise børnene. Vil det være landbaserede flora og fauna? Vil det være om vand skabninger som padder og fisk? Vil det vare omkring klipper og landskabsformer? Dette vil hjælpe din med at gøre en beslutning om den rigtige mødested for skattejagt.
  2. Beslut om omfanget af vejledning, du ønsker at formidle til deltagerne. Kontroller skoleniveau og aldre af deltagere og basere naturen undersøgelse om deres fag.
  3. Find den rette placering for skattejagt. Vælg en placering, der vil være sikker for alle deltagere, med tilstrækkelig læ og rastepladser for en komfortabel jagt. Book det område i forvejen for at sikre, at det vil være til rådighed for og dine elever. Kortlægge område, der skal dækkes, og plan, hvor du vil placere elementerne. Sørg for, at børn vil blive begrænset i et foruddefineret område og give en skitse af placeringen til dette formål. Tjek om ekstra sikkerhed hegnet og advarselsskilte skal installeres.
  4. Forbered alle de materialer, der vil blive inkluderet i skattejagt. Hvis du går efter flora og fauna, så sørg for at du har de frugter, frø, bark, blomster, blade og nødder, reder, æg, fuglefjer og bland dem med ting, der faktisk kan findes rundt placering. De spor, som du vil give hver deltager skal være kortfattede og indeholde alle nødvendige oplysninger i en let at læse instruktionen for at gøre identifikationen af objekter lettere. Du bør også diskutere om de emner, som børn vil finde og give svar på deres spørgsmål.
  5. Bestem point for hvert element, der vil blive jaget. Er andre elementer værd højere point end andre? Vil du give ekstra point, når børn finder faktiske elementer, der ikke var opført på listen / emner, som du har forberedt?
  6. Forbered invitationer til skattejagt. Medtag det tema, der vil blive fulgt, og den foreslåede tøj, deltageren skal bære. Brug ikoner, farver og design, der vil gå med temaet.
  7. Trække reglerne i naturen undersøgelsen skattejagt, herunder målet og formålet med jagten. Forbered certifikater for fremmøde skal udleveres til alle der kom og udmærkelser for team og individuelle indsats.

Planlæg turen i foråret eller forsommeren, hvor ny vækst og andre natur beboere kommer tilbage til livet. Dette vil give børnene med flere muligheder for at lære om naturen, og du har flere tilgængelige materialer, der kan findes omkring en passende skattejagt placering.