E2a

Hvordan til at opvarme et saltvandsakvarium

Fisk og havdyr især i saltvand miljø normalt ikke har mulighed for at hæve eller sænke deres temperatur i kunstige habitater som et akvarium. Det er derfor, det er vigtigt, at du har varme installeret derhjemme, hvis du har en saltvand akvarium. I naturen habitat, holder varmen fra jorden under havets fisk i havet på det rigtige niveau af temperatur. Når du opretter et akvarium, skal du huske, at du lægger disse havdyr i en naturtype, der ikke giver naturligvis opvarmning for dem. Husk disse ting til opvarmningen af din saltvand akvarium:

Hvordan til at opvarme et saltvandsakvarium. Læs vejledningen godt på din varme manualer.
Hvordan til at opvarme et saltvandsakvarium. Læs vejledningen godt på din varme manualer.
  • Få den rigtige form for opvarmning udstyr til dit akvarium. Der er 3 grundlæggende typer af akvariet varmeapparater. Disse er:
  • Hang-on-tank stil, som generelt er mindre effektiv, fordi den ikke er fuldstændigt neddykket i vandet.
  • Undervandsfartøj varmelegeme, som er mere effektiv, fordi den er helt nedsænket i vandet, hvilket gør det fungerer i fuld kraft.
  • Varme kabelsystem. Det er den type af opvarmning, at du vil installere under grus af dit akvarium. Det er ikke tilrådeligt i reef-systemer.
  • Vælg den varmelegeme, der indeholder et varmelegeme rør fald med højden af dit akvarium tank. Da varmen stiger normalt, vil en kortere rør ikke være så effektive som det rør, der er direkte dimensioneret til kubikmeter størrelse.
  • Læs vejledningen godt på din varme manualer. Hvis du sætter temperaturen for høj, vil ikke kun fiskene dør, men dit akvarium glas kan gå i stykker og bryde i varmen så godt. Kontroller altid producentens specifikationer og sikre, at du bruger den rigtige opvarmning udstyr til dit akvarium størrelse. Brug ikke en stor varmelegeme til et lille akvarium. Overvej omfanget af din tank kapacitet. Det vil være bedre at konsultere en professionel, hvis du er i tvivl om, hvilke varmelegeme til at bruge.
  • Husk at trække din radiator når du arbejder på dit akvarium, eller når du er rengøring det. Det vil være sikrere for dig og fiskene.
  • Hold et undervandsfartøj termometer i dit akvarium, så du kan holde styr hvis din radiator kører okay, eller hvis det stoppet. Din saltvand akvarium temperatur skal være mellem 75 grader F til 77 grader F, den bedste temperatur til at holde i dit akvarium. Andre entusiaster kan anbefale øge det til 80 grader F, som stadig er i det acceptable varme niveau. Vær sikker på at konsultere et akvarium professionel, hvis du er i tvivl om dine varme præferencer.

Saltvand livet i havet er en skønhed at se på

Saltvand livet i havet er en skønhed at se på, især når man ser alle de marine dyr svømme sammen i skoler og i forskellige farver. Det er en vidunderlig verden, at mennesker kun kan stirre og se, medmindre du bruger scuba-udstyr og trække vejret under vandet. Folk skal beundre det marine liv og bevare deres naturlige habitat. Akvariet kan være en god kopi af deres levesteder, men vi skal huske at bevare naturen så godt.