E2a

Hvordan til at køle en bil uden en a / c

Air condition er en meget dejlig ting at have i din bil, men nogle biler, for en eller anden grund, ikke har aircondition og det er, når det bliver vigtigt at kende nogle hurtige måder at køle en bil uden en A / C installeret enhed eller drift. I midten af juli er det aldrig en god idé at rejse uden en eller anden måde at beskytte dig selv mod varme, og hvis du ikke har de finansielle ressourcer til at reparere din A / C eller installere en enhed, der arbejder så her er nogle idéer, som du kan bruge til at holde bilen kølig om sommeren.

En af de ting, der forårsager, at temperaturen stiger i din bil, er varmen fra solen bærer ned direkte på din bil gennem forruden, mens den er parkeret. Du kan køle din bil uden en A / C i sommeren ved at lade alle dine vinduer rullet ned ad en halv tomme, mens bilen er parkeret, og sætte noget i forruden for at blokere ud solen. Du kan normalt købe en forrude skygge for dit køretøj for kun et par dollars, og dette vil bidrage til at sikre, at varmen fra solen ikke tilbringe hele dagen dreje din bil ind i en ovn.

Du kan udvide på forruden skyggen idé ved toning dine vinduer til at blokere solens varme så godt. Du kan få en vindue toning kit for en relativt lille sum penge fra enhver lokal auto dele butik, og derefter, som vil hjælpe dig med at holde varmen fra solen ud af din bil hele dagen lang. Husk, at meget af varmen i en sommerdag kommer fra solens stråler, så flere af disse stråler kan du holde ud af din bil køleren din bil vil være.

Selvfølgelig er den mest effektive måde at køle din bil uden en A / C enhed er at rulle vinduerne ned, og flertalsformen ordet vinduer er vigtigt her, fordi kun rullende ned et vindue ikke hjælper nær så meget som at åbne alle vinduerne og lade brise udefra til at cirkulere gennem bilen. En rullede ned vinduet bliver mindre effektiv, når du sidder fast i langsom bevægelse trafikprop på motorvejen, og der er ingen luft strømmer gennem det åbne vindue eller når det er øsende regnvejr, og du kan ikke åbne vinduet overhovedet. Så hvad gør du? Der er mange forskellige typer og modeller af instrumentbrættet fans som du kan købe, der giver en meget forfriskende og konstant brise, uanset om bilen er i bevægelse eller ej. Alt du behøver er en cigarettænder eller stikkontakten, i bilen for at sætte blæseren ind i og så er du nyder fordelene ved en effektiv dashboard fan.

Hvordan til at køle en bil uden en a / c.
Hvordan til at køle en bil uden en a / c.

Du kan køle din bil uden en A / C enhed, hvis du bare bruge dit hoved og husk at rulle vinduet ned ikke altid er det bedste svar. Hold solens varmestråler ud af din bil og finde en dashboard fan for at holde luften bevæger sig, og du bør være fint.