E2a

Hvordan til at indsamle vogue dukker

Vogue dukker blev skabt for at repræsentere de europæiske ikoner som Ginny

Vogue dukker blev skabt for at repræsentere de europæiske ikoner som Ginny, Jill, Jan og Jeff. Indsamling af disse Vogue dukker vil ikke kun give dig stor glæde i at indsamle disse ting, men det ville også være en god måde at bruge din tid og energi med sådan en god hobby. Det ville også bringe glæde og bringe minderne om da du var ung, og husk at lege med disse dukker.

Her er et par ting, du vil være nødvendigt at tage hensyn til, når du starter din egen samling af Vogue dukker.

  • Beslut, hvilke dukker du ønsker din samling centreret om. Undersøg, om du ønsker at samle kun Ginny dukker, eller kun Jeff dukker, eller hele sættet. På denne måde vil din søgning blive lettere og du vil være i stand til at vide hvad man skal kigge. Eller du kan vælge at bare samle alle former for disse Vogue dukker, som du kan tilegne sig. Beslutte hvad man skal kigge efter vil kun gøre tingene lettere og mindre overvældende for dig.
  • Lær alt hvad du kan om vogue dukker. Judith Izen bog, Collectors Encyclopedia of Vogue Dolls: Identifikation og værdier, ville helt sikkert være stor hjælp. Gennem denne bog, vil du vide alt der er at vide om dine samlerobjekter og dukkerne, der er værd at kigge efter og have.
  • Skelne den ægte vare fra forfalskninger. Med nok viden, som du vil have på Vogue dukker, vil du være i stand til at afgøre, om dukken du kigger på, er den ægte vare eller en reel knock-off. Uddan dig selv og sørg for at du ikke bare gå rundt at købe alle dukker, der ser autentisk til dig. For at sikre, at du kommer op med en samling af autentiske vintage Vogue dukker, vide hvad der er ægte og hvad der er en reproduktion.
  • Besøg antikvitetsforretninger, loppemarkeder, garage salg, værftets salg og legetøjsforretninger. Disse er dine første muligheder, fordi du aldrig vide, hvad du kan komme på tværs i disse steder. Det ville også være en god ide at søge på nettet for folk sælger og indsamle Vogue dukker. Du kan også prøve at komme i kontakt med folk, der ville være villige til at handle Vogue dukker med dig. Igen er det vigtigt, at før du køber noget, er du garanteret af ægtheden af elementet. Der henvises til dukkens serienumre eller til din guide bøger om dette.
  • Deltag fora og diskussionsgrupper online for at tale med folk, der har samme hobby og indsamling. Det ville være en nem og en god måde for dig at lære af dem og få råd om, hvordan man kan gøre din samling større og bedre.
  • Opbevar dine vogue dukker i et sikkert sted. Glasskabe, der er sikker og fri for børn og tyveri er gode opbevaringssteder. Det ville også være en god idé at holde dine samleobjekter under lås og nøgle. Bevar renlighed og regelmæssigt rense dine dukker for at forhindre ophobning af støv og for at bevare dine Vogue dukker så godt.

Endelig har det sjovt

Hvordan til at indsamle vogue dukker. Beslut, hvilke dukker du ønsker din samling centreret om.
Hvordan til at indsamle vogue dukker. Beslut, hvilke dukker du ønsker din samling centreret om.

Endelig har det sjovt. Indsamling bør være en fornøjelig hobby og bør hjælpe dig de-stress efter en hård uges arbejde. Må ikke dræbe dig selv på udkig efter at undvigende sjældne stykke. Snarere, nyd din samling, og lad det blive en inspiration.