E2a

Hvordan til at indsamle antikke kanoner

Indsamling antikke våben er en interessant hobby på grund af historie og udvikling bag hver pistol. Nogle samlere vil kun være interesseret i antikke pistoler fra en bestemt periode, og nogle samlere er kun interesseret i antikke kanoner fra et bestemt land.

  1. Gøre nogle forskning på Antique Guns. Få så mange læsestof som du kan om antikke kanoner. Du kan finde hjemmesider dedikeret til antikke våben fra hele verden. Tag et kig på de antikke kanoner og læse de oplysninger for hver type. Kig efter en antik pistol, som du er interesseret i at begynde din samling. Du kan enten vælge en kort arm eller lang arm. Der bliver en masse modeller at vælge imellem. Hvis du kun er interesseret i en antik pistol fra en bestemt periode som western for eksempel undersøge de typer kanoner, der blev almindeligt anvendt af cowboys dengang. Der er altid en vis form for særlig pistol, der havde begrænset produktion og dette ville være typen af antikke pistol, samlere vil være meget interesseret i. Undersøgelse hver del af den antikke pistol, du er interesseret i, fordi de vil være unik for denne type pistol. Dette vil væbne dig med nyttige oplysninger, når du går til antikke pistol forhandlere.
  2. Efterse Antique Gun, før du køber. Nu hvor du har studeret detaljer om en bestemt antik pistol, som du ønsker at købe, kan du gå til en forhandler og inspicere pistolen. Du er nødt til at følge de korrekte procedurer på at uddele en pistol. Håndter pistolen omhyggeligt og sørg for at du ikke pege det på nogen. Sørg for at du ikke affyre pistolen enten selv når det ikke er belastet. Kontrollér omhyggeligt hele pistol, begynde at lede efter tegn på korrosion eller skader. Kig på hver del, og sørg for, at de er de rigtige dele, der hører til på pistolen. Dette vil sikre, at du ikke køber en antik pistol, der er blevet ændret på nogen måde. Når du har besluttet, at den antikke pistol indeholder de originale dele, og at det er i god stand, kan du derefter foretage købet. Hold alle de understøttende papirer just in case du planlægger at sælge til andre samlere i fremtiden.
  3. Opbevar Antique Gun. Du bør have en pistol skab derhjemme, hvor du kan gemme din antikke pistol. Skabet skal have en holdbar lås på det, så andre medlemmer af din familie ikke vil uheld får adgang til pistolen.

Vær forsigtig, når du håndterer kanoner

Hvordan til at indsamle antikke kanoner. Gøre nogle forskning på Antique Guns.
Hvordan til at indsamle antikke kanoner. Gøre nogle forskning på Antique Guns.

Vær forsigtig, når du håndterer kanoner, som antikke pistoler kan være ustabil. Rens regelmæssigt antikke pistol til at bevare sin tilstand. Find ud af, hvor meget de vil satsen er for antikke pistol, du ønsker at købe, før du besøger en forhandler.