E2a

Hvordan til at dræbe tyske roaches

Du indtaster køkkenet og tænde lyset for at forberede en midnat snack når du pludselig opdager en fed tysk skalle smutte hen over gulvet. Det er tid til at lære nogle Terminator taktik for, hvordan at dræbe de tyske roaches har picnics i dine stalde, mens du sover.

Tyske roaches er en af flere skalle sorter, der ofte invaderer hjem, men mindre end den fælles europæiske skalle, voksende til lidt mindre end en tomme i længden. Bare en tysk roach at få adgang til dit hus betyder, at inden for et par uger kan du blive oversvømmet med roaches.

En af de mest effektive, men tidskrævende måder at dræbe tyske roaches er at få en fuld størrelse fugepistol fra den lokale isenkræmmer, og omkring 10 til 20 patroner af hvide akryl caulk og gå om opgaven forseglingen alle kroge og afkrog, som kan give en åbning ind i huset gennem vægge, skabe, døre og vinduer.

Få en levering af borsyre fra isenkræmmer

Hvordan til at dræbe tyske roaches. Få en levering af borsyre fra isenkræmmer.
Hvordan til at dræbe tyske roaches. Få en levering af borsyre fra isenkræmmer.

Få en levering af borsyre fra isenkræmmer, som er meget effektiv i at hjælpe med at dræbe tyske roaches. Fjern alle børn og kæledyr fra området, som du drys nogle langs baseboards, i rummene bag dine apparater og i hjørnerne i dine skabe. Ethvert område, som du drys med borsyre skal være helt tør eller syren vil miste sin styrke. Kassér eventuelle ekstra borsyre eller holde i en lukket beholder væk fra børn og kæledyr.

Din lokale supermarked er en god kilde til kommercielt producerede roach moteller og lim bestyrelser, som hver indeholder en klæbrig overflade til at fælde tyske roaches da de smutte forbi. Det samme klistret konsistens kan vise sig problematisk, hvis rørt af børn eller kæledyr, så vær sikker på at du placerer moteller og bestyrelser godt væk fra nysgerrige hænder og poter. Kommercielle roach spray kan være effektive, fordi når du anvender spray, de forlader en kemisk spor, der vil dræbe tyske roaches i flere uger efter. De fleste sprays kan imidlertid vise sig fatalt, hvis det indtages af børn eller kæledyr, så hold begge væk, når anvendelsen af denne udrydde metode og handsker til beskyttelse.

Crushing roaches fode vil helt sikkert dræbe dem én efter én, selvom du ikke vil komme til kilden til angreb. Tyske roaches er tiltrukket af varme, våde og mørke miljøer og ofte samles under dræn og apparater som ovne eller tørretumblere.

Grundlæggende god husholdning, såsom at lægge væk madrester straks efter brug i lukkede beholdere, ikke at lade tallerkener hober sig op i vasken eller holde bunker af snavset vasketøj på gulvet, kan gøre underværker i at forhindre tyske roaches fra at etablere hus i første omgang .

Hvordan til at dræbe tyske roaches.
Hvordan til at dræbe tyske roaches.

Som en sidste udvej, hvis angreb ikke gør aftager eller bliver værre kalde en professionel exterminator.