E2a

Hvordan til at deltage i en arkæologisk udgravning

Arkæologi projekterne ofte involverer lære om fortiden gennem omegn og artefakter efterladt af folk og civilisationer fra længst svundne tider. En arkæologisk udgravning indebærer ofte uger, måneder og endda år af genvinding af materialer fra et websted. Arkæologiske udgravninger normalt indebære professionelle arkæologer, arkæologi studerende, ansatte og frivillige i varierende ansvar. Hvis du er en professionel på dette område, eller hvis du er interesseret som amatør arkæolog, der er faktisk flere muligheder for dig at deltage i en arkæologisk udgravning.

Gør dig bekendt med kommende udgravninger

Gør dig bekendt med kommende udgravninger. Den første ting, du behøver at vide er, hvor og hvornår en arkæologisk udgravning vil blive gjort. Du kan som regel tjekke med universiteterne, hvis de har planlagte ekspeditioner, eller hvis de planlægger at blive involveret i et team enten lokalt eller i udlandet.

Du kan også tjekke online for tidsplaner for større udgravninger

Hvordan til at deltage i en arkæologisk udgravning. Bliv involveret i forskellige faser af projektet.
Hvordan til at deltage i en arkæologisk udgravning. Bliv involveret i forskellige faser af projektet.

Du kan også tjekke online for tidsplaner for større udgravninger. About.com har en liste over kommende og igangværende arkæologiske ekspeditioner rundt omkring i verden på archaeology.about.com (den aktuelle liste er for 2010). Du kan også deltage i regionen og lokale projekter. For eksempel er La Sabraneque i regelmæssig brug af frivillige til konservering af Middelhavet arkitektur i Italien og Frankrig sabranenque.com . USDA Forest Service jævnligt kører en bevarelse projekt, der kræver frivillige.

Bliv involveret i forskellige faser af projektet

Bliv involveret i forskellige faser af projektet. En arkæologisk udgravning indebærer en masse arbejde fra start til slut. Det er ikke kun i processen med selve udgravningen til artefakter, som du kan være involveret i. Du kan være en del af et opmåling team, som indebærer fotografere stedet fra en antenne synspunkt og fra jorden. Du kan blive involveret i selve udgravningen. Du kan hjælpe med at styre projektets økonomi. Du kan også hjælpe med rengøring og genopretning. Når elementerne er bragt tilbage til identifikation og katalogisering, kan du hjælpe med kontorarbejde. Mulighederne er mangfoldige.

Tilmeld dig med et felt skole

Tilmeld dig med et felt skole. Hvis du er interesseret i virkelig at gå ud på marken, kan du tilmelde dig med et felt skole, som normalt er grupper arrangeret af universiteter eller regeringen-run arkæologiske afdelinger, der træner bachelor-og kandidatstuderende på feltarbejde. Disse hold er normalt klar til at acceptere frivillige. Hvis du i øjeblikket er indskrevet som en bachelor eller kandidatstuderende, kan du være i stand til at bruge din erfaring med området skole at fortjene egentlige akademiske kreditter.

Frivillige

Frivillige. Bortset fra markskoler nogle arkæologiske steder acceptere frivillige medarbejdere. Nogle vil måske have et budget for kvoter, selv om nogle digs selv ville kræve frivillige til at betale et mindre gebyr.

Uanset den opgave, du ville gøre

Gør dig bekendt med kommende udgravninger. Tilmeld dig med et felt skole.
Gør dig bekendt med kommende udgravninger. Tilmeld dig med et felt skole.

Uanset den opgave, du ville gøre, være parat til at tilbringe en masse tid i grov territorium. Du får brug for forsyninger som komfortable arbejdstøj, sunblock, en bredskygget hat og lignende. Nogle arkæologiske udgravninger sørge for kost og logi, men du måske nødt til at betale for disse, eller du kan også medbringe din egen.

Arkæologiske ekspeditioner kan være sjovt og spændende

Arkæologiske ekspeditioner kan være sjovt og spændende. Disse også indebære en masse hårdt arbejde. Hvis du forestille dig at være den næste Indiana Jones, selvom, så gå videre og tilmelde dig til at være en del af en arkæologisk udgravning.