E2a

Hvordan til at deltage en x-files fanklub

En meget populær tv-serie af science fiction-genren er X-Files, som var hjernen-barn af Chris Carter. The Fox-netværket luftede programmet fra September 1993 til maj 2002 og blev et stort hit, at mange mennesker fra hele verden, nydes, mens det varede. Serien behandlet emnet konspirationer og spiritualitet og fokuserede på de kontinuerlige bestræbelser brugt på at bevise eksistensen af udlændinge eller ekstra jordbaserede væsener. De 2 tegn, Fox Mulder og Dana Scully, både FBI agenter partnerskab sammen som undersøgelsesdommer team. Selv med modstridende ideer, én fuldt tro på eksistensen af disse udlændinge, og det andet skeptiske med hensyn til gyldigheden, gøre deres efterforskning sammen og blive de bedste venner. Mod slutningen af serien, tager dette forhold et twist mod den romantiske side. På grund af den store succes i serien blev et X-Files fanklub udviklet, hvor folk kunne deltage i og dele hinandens passion for showet og emnet det behandlet. I dag er X-Files fanklub stadig trives, og hvis du er en elsker af den populære serie, og dens karakterer, kan du ansøge om medlemskab i klubben. Her er de skridt at tage:

Hvordan til at deltage en x-files fanklub. Så snart du har opnået dette.
Hvordan til at deltage en x-files fanklub. Så snart du har opnået dette.
  • Gå online og søge efter den officielle hjemmeside for X-files fanklub. Fra stedet, vil du være i stand til at ansøge om dit medlemskab. Gå til menuen, og vælg linket "Join klub." Du vil blive sendt til den side af "Membership Creation".
  • Fra drop-down menu, skal du vælge "Shipping Region". Herfra vil du blive bedt om at vælge netop din placering. For dem, der bor i de 48 stater, vælger "Europa (sammenhængende 48 stater)." Hvis du bor i et andet område uden for Europa, skal du vælge "International" i stedet. Denne regel følger med undtagelse af dem, der bor i Canada.
  • Så snart du har opnået dette, vil du finde en anden drop-down menu, som vil bede dig om at vælge netop din skjorte størrelse. Dette er en af de ting, du får, når du tilmelder dig X-files fanklub. Pick ud af din størrelse. Hvis du kommer i en dobbelt XL størrelse, kan du nødt til at betale et bestemt beløb.
  • Giv oplysninger om antallet af medlemskaber, du ønsker at købe. Du vil blive anmodet om at levere kontaktdata af mennesker, du gerne vil tilføje som fans til X-files fanklub. Efter at have udfyldt formularen til ansøgning om medlemskab, gå til linket "Tilføj til indkøbskurv" og klik på det.
  • Du vil derefter blive bedt om at give klubben med oplysninger om din fakturering, sammen med antallet af dit kreditkort. Sørg for at opnå dette såvel som dette er den hurtigste måde at være i stand til at betale for en frisk konto. At slutte op om medlemskab, skal du vælge linket "Mail / Faxbestilling instruktioner." Klik på det.

Der er et stort antal Yahoo grupper, som er store fans af X-Files, blandt flere andre shows af sci-fi kategori, som du måske ønsker at overveje at deltage i. Den store ting om det er, at du kan tilmelde dig gratis selv en masse af de medlemskaber skal godkendes eller være gennem invitation. Når du begynder at deltage i en klub, skal du sørge for at følge sine sæt regler og forskrifter at opretholde et godt omdømme. Der er visse politikker for medlemskab, som du bør altid tage i betragtning. Det er sagt, kan du fuldt ud nyde fordelene ved medlemskab i din nye klub og dele, du elsker for x-filer sammen med alle de andre fans.