E2a

Hvordan til at dekorere en reception tabel

Efter brylluppet

Efter brylluppet, ser alle frem til at spise og hygge i receptionen. Dette er grunden til en stor reception tabel vil være meget vigtigt. Modtagelse hall, samt tabellen, skal specielt udformet, så den er egnet til anvendelse af arrangørerne. Væsentlige, receptionen er stadig en del af vielsen. Men efter timer på kirken, du ønsker et komfortabelt sted at gå til. Det er også vigtigt, at receptionen bordet er elegant og classy, lige ret nok til et bryllup. Nogle mennesker kan spendere en masse på udformningen af deres bryllup tabeller. Hvis du er en lidt kort på budget, der er nogle måder at dekorere din reception tabellen luksuriøst uden at sprænge banken. Da bryllupper er generelt dyre, det er altid godt at spare lidt flere penge. Med et par enkle tips, kan du dekorere din modtagelse tabellen smukt og samtidig spare en hel masse penge.

Hvordan til at dekorere en reception tabel. Design tabellerne afhængig af formålet.
Hvordan til at dekorere en reception tabel. Design tabellerne afhængig af formålet.

Her er et par enkle tips om hvordan man kan dekorere en reception tabel:

  1. Design tabellerne afhængig af formålet. Hovedet bord er, hvor hele familien vil sidde. Dette bør placeres et sted, hvor alle vil se det. Forældrene samt brude parti vil sidde i denne tabel. Den kæreste tabel vil være et sted for parret at sidde tæt. Denne tabel bør hverken være for lille eller for stor. Det skal bare være nok til at passe både gommen og bruden. Det ville også være godt at tilføje nogle romantiske decors i denne tabel. De gæsters borde vil være et sted for gæsterne i familien til at sidde ned og socialisere. Disse skal passe et stort antal mennesker.
  2. Overvej temaet for brylluppet. Temaet vil i høj grad bestemme udformningen af din reception borde. Dette vil give dig et udgangspunkt, hvor du kan basere alle dine bord designs.
  3. Være opfinderisk i anvendelsen af materialer. Afhængigt af temaet for brylluppet, kan du bruge en masse materialer i udsmykning din reception borde. Lys og blomster er et populært valg, da de tilføjer en romantisk, intim føler til modtagelse. Du kan også vælge at tilføje balloner, stoffer, blonder, og selv bånd til din tabel. Du bør dog altid sikre sig mod mere end udsmykning din reception borde. Også tænke på funktionaliteten. Dine gæster bliver nødt til at spise, flytte rundt og socialisere i tabellen. Du ønsker at give gæsterne værelse. Overbelægning tabellen vil være et stort besvær. Må ikke gøre centerpieces for høje eller gæsterne vil have et problem at tale med hinanden. Gør alt passende højde og mængde.
  4. Husk, du kan designe en reception tabel såvel som enhver professionel designer. Du kan spare en masse penge ved at købe alle de materialer selv. Canvas først, før du foretager en forpligtelse til et køb. Denne måde kan du få kun de bedste tilbud. Dette vil spare dig for en masse penge.

Udsmykning en reception tabel er ikke så svært

Udsmykning en reception tabel er ikke så svært. Med disse enkle tips, kan du dekorere en reception bord til en romantisk, intim bryllup til en rimelig pris. De sparede penge kan bruges til parrets bryllupsrejse efter.