E2a

Hvordan til at dekorere en ferskvands akvarium

Under et akvarium i dit hjem er en afslappende behandler. Ser de forskellige farvede fisk giver dig en konkret forbindelse med ferskvands væsner, som du ikke ville få fra et akvarium desktop screensaver.

For at gøre oplevelsen af at eje en ferskvands akvarium mere sjovt og afslappende, pynt med et par tilbehør til at sætte fut det op.

  1. Have et tema. Ja, akvarier være dekoreret med et tema. Husk filmen Finding Nemo? Akvariet i tandklinik er indrettet i en tropisk eller polynesisk tema komplet med en lille hytte, vulkan og en tiki! En anden design idé kan være en sunken skat tema med en kiste med guldmønter og en Deep Sea Diver. Også overveje Wonders of the World eller berømte vartegn som mulige temaer til dit akvarium.
  2. Installer et akvarium baggrund. Du kan finde forskellige billeder som havbunden, flodleje, sten eller frodige akvarium scener i fisk butikker og på internettet. For små akvarier, er det en god måde at dekorere det i stedet for at tilføje flere emner til en ellers proppet akvarium. Nogle akvarium entusiaster mener endda, at billedet stimulerer fiskene.
  3. Tilføj grus, småsten, klipper og sten. Multi-farvede grus, småsten sten og sten findes på dyrehandler og akvarium butikker. De er ikke blot tjene som udsmykning, men også kan holde akvariet rent. Du kan bruge de farver, der matcher dit tema. Disse kommer i forskellige størrelser og former. Fisk har tendens til at lege med disse poster, der giver dem noget at fordrive tiden.
  4. Indføre mere ferskvand planter. Placer flere aqua planter i tanken for at tilføje skønhed til en ellers almindelig akvarium. Fisk kan gnaske på levende planter samt svømme i mellem dem. Aqua planter er tilgængelige på akvarium butikker og online. Plastic planter vil gøre det så godt.
  5. Pynt med tema tilbehør og smykker. Fishes lide at svømme i, over, under og omkring akvariet tilbehør. Baseret på din valgte tema, tank tilbehør og ornamenter placeres i strategiske områder af akvariet. Eksempler på disse er: broer, slotte, skibsvrag, huler, koraller, miniature pagoder, havfruer, dykkere, muslingeskaller, skattekister, træstykker eller logfiler, smykker og meget mere. Større tilbehør skal placeres nær bagsiden af akvariet, så de mindre kan ses.

Tips:

  • Altid overveje størrelsen af akvariet før din købe dekorationer. Hvis tanken er for lille, ikke crowd det med alt for mange ornamenter og planter. Du fisker har brug for svømning plads til at forblive sunde og glade.
  • Når du vælger hule ornamenter, sørg for, at fiskene, der vandrer ind i disse let kan komme ud. Du ville ikke ønsker, at dine fisk at blive fanget i en klippeformation eller hule træ log.

Akvarium udsmykning er sjovt at gøre

Hvordan til at dekorere en ferskvands akvarium. Installer et akvarium baggrund.
Hvordan til at dekorere en ferskvands akvarium. Installer et akvarium baggrund.

Akvarium udsmykning er sjovt at gøre. Der er så mange muligheder for, hvad du kan sætte ind i dit akvarium, at både du og dine fisk kan nyde. Bare husk at dekorere med elementer, der er sikkert for dine fisk. Sikkerheden af din svømning kæledyr og planter omkring dem bør komme først. Med lidt planlægning og kreativitet, kan du slå en kedelig akvarium ind i en vidunderlig visuel nydelse for alle at nyde.