E2a

Hvordan til at bygge en 150-gallon akvarium

Det første skridt i opbygningen af din 150 gallon akvarium er at finde ud af, hvad den nøjagtige målinger vil være at konstruere en tank af denne størrelse. Afhængigt af hvad du har planer om at placere i din tank, vil afhænge af de målinger, som du får brug for. Nogle fisk er ganske lidt større end andre, og hvis du ønsker at holde større fisk i disse tanke, vil du ønsker at købe, og konstruere en større tank, der er længere mere end det er højere. Hvis du opretter en fisk akvarium for fisk, der er mindre og vil ikke tage så meget plads, kan du ønsker at konstruere en tank, der er højere mere end den er længere. Afhængigt af hvilken type af dekorationer, du skal bruge i dit akvarium vil også afhænge af længden og bredden af tanken så godt. Der vil være et antal gange, som du gerne vil fordoble tjekke din matematik og dobbelttjekke målingerne for at sikre, at alle parter bliver lavet lige ellers når det kommer til at stikke hele projektet sammen, du måske ikke har de målinger ret og vil nødt til at starte forfra eller købe flere forsyninger.

Hvordan til at bygge en 150-gallon akvarium.
Hvordan til at bygge en 150-gallon akvarium.

En 150 gallon akvarium, som du køber i butikken er sat sammen på samme måde, som du kommer til at sætte dit akvarium sammen. Lad os sige, for eksempel, at du ønsker at oprette en fisk akvarium, der er 6 meter lang med 4 meter høje med 2 meter bred, så du vil få brug for at have alle stykker glas de samme målinger. Du bliver nødt til at have 2 stykker glas, der måler 6 meter lang og 4 meter høj. Disse 2 stykker vil være foran og bag på akvarium. Du vil derefter nødt til at have et stykke glas, der måler 2 meter bred med 4 meter høj. Disse 2 stykker vil være endestykkerne. Du vil derefter nødt til at have et stykke af glas til bunden, der vil måle 2 meter bred med 6 meter lang. Dette vil skabe bunden af dine fisk akvarium. Når du har disse målinger, du bliver nødt til at have silicone lim, der vil holde alle dine stykker sammen.

Du bliver nødt til at have klemmer eller noget, der vil holde alle dine brikker sammen, så når den er limet brikkerne vil forblive stramt og vil give den bedste tætning muligt. Når du har placeret alle 4 stykker rundt i bunden og har forseglet væggene tillader fisken akvariet til at sidde natten over. Når fisken akvariet har siddet og er tør, vil du ønsker at fylde den med vand for at finde, hvis der er nogen lækager. Hvis der er nogen lækager fjerne alt vandet og tillade tørring og anvende mere sealer på fisken akvarium og tillader at sidde natten over. Når du har gjort dette gentage trinene for at se, hvis tanken fortsætter med at lække, og når det ikke vil du så have dine fisk akvarium.