E2a

Hvordan til at bygge dit eget krybdyr bur

Gør din krybdyr bur så eksotisk som dit kæledyr ved at gøre det til en gør-det-selv projekt. Det er meget givende at opretholde et kæledyr krybdyr og give den et sted, at det virkelig kan kalde sit eget. Gør dit kæledyr krybdyr gladere ved at lave din egen krybdyr bur gennem følgende trin:

Hvordan til at bygge dit eget krybdyr bur. Bestem størrelsen og typen af din krybdyr.
Hvordan til at bygge dit eget krybdyr bur. Bestem størrelsen og typen af din krybdyr.
  1. Bestem størrelsen og typen af din krybdyr. Buret dimensioner afhænger helt af størrelsen og typen af krybdyr, som du har i tankerne. Dette vil hjælpe dig justere dine byggemål og vil hjælpe dig efterlade nogle kvoter.
  2. Lær om din krybdyr levested. Kamæleoner, for eksempel, har brug for en tube bur og nogle andre vedligeholdelse muligheder, der vil påvirke din konstruktion. Det bedste bur til dit kæledyr er en, der ligner dens naturlige hjem. På denne måde vil PET føle sig hjemme, selv når du placere den i et bur.
  3. Braklægning en plads i dit hjem til din krybdyr bur. Vide på forhånd, hvor du vil placere dit krybdyr. Dette vil hjælpe dig overveje dimensioner, form, placering og farer.
  4. Beslut vigtigste materiale og mulighederne for gennemsigtighed. Ønsker du dit kæledyr til at være transparent eller ønsker du det skjult? Populære materialer inkluderer plexiglas, træ og metal.
  5. Skru brædderne sammen, hvis træ. Lod dem ellers. Find en mekanisme, som du kan vedhæfte det materiale sammen for at danne buret. Den populære valg i form er den rektangulære kube.
  6. Fylde med sand, hvis du ønsker en ørken-typen setup. Temaer såsom ørkenen setup, kan være til rådighed for dig. Sørg for at placere i alle de ting du ønsker for temaet af buret før du placerer i dit kæledyr. Dit kæledyr kan få defensiv og flyvsk, hvis du laver for mange ændringer, mens den er der allerede indeni.
  7. Put UV-lys. UV-lys gør underværker for krybdyr hud.
  8. Overveje fodring muligheder. Har du en lås eller nogle boks et sted hvor du kan placere i den mad af dit kæledyr? Det skal bygges i buret, så du vil altid have en plads til dit kæledyr mad.
  9. Placer i en termostat. Termostaten vil hjælpe dig med at regulere temperaturen. Placer den i et område inde i buret, der gør det stadig synlige udefra seere som dig.
  10. Gør buret fleksible til avl. Har en masse af plads til avl, hvis du planlægger at lave et dynasti af dine krybdyr. Hvis du ikke er virkelig i avl, så holder buret på et overkommeligt størrelse, men lade en vis del af det muligt for forlængelsen skulle du skifter mening senere.

Det er ofte bedst at forberede buret først, før de køber kæledyr

Det er ofte bedst at forberede buret først, før du køber kæledyr. Nogle krybdyr bure er bedre stillet købes kommercielt end konstrueret. Sørg for at du har en god prisoverslag på dit byggeri inden du gør det til en DIY projekt. Denne måde, vil du ikke have besværet med ikke at fuldføre et bur projekt og efterlade dit kæledyr stadig hjemløse.