E2a

Hvordan man tegner naruto sprites

En meget populære animerede serie og japansk tegneserie, der gør bølger i flere lande i dag er Naruto, oprindeligt skabt som en manga af Masashi Kishimoto. Indstillingen af serie kredser omkring ninja landsbyer, hvor de ninja tegn bruger jutsu, som giver dem mulighed for at udføre fantastiske bedrifter, herunder manipulation af umiddelbare elementer omgiver dem. Uzumaki Naruto er hovedpersonen i Naruto, en ung dreng, der har hemmelige drømme om en dag at blive en leder af hans skjulte landsby. Serien kredser om hans eventyr, og hvordan han er i stand til at vinde respekt for landsbyboerne omkring ham. Naruto sprites er faktisk 2 måltegninger repræsenterer figurer i Naruto serien oftere anvendt til videospil og animerede videoer. Selvom Naruto sprites kan synes at være enkle kunst gengivelser, der skaber dem gør medføre visse tegning færdigheder og kreativitet, blandt andre. Her er der anvisninger på, hvordan du gør det:

Hvordan man tegner naruto sprites. Saml de materialer, du vil bruge til dette projekt.
Hvordan man tegner naruto sprites. Saml de materialer, du vil bruge til dette projekt.
  • Saml de materialer, du vil bruge til dette projekt. Hvad du skal bruge er to typer af papir, standard tegnepapir og graftegning papir, 2 dimensionelle Sprite billeder fra Naruto, farveblyanter, og "Paint"-software. Computeren kommer med dette program, så vil ikke være nødvendigt at hente den.
  • Vælg den særlige Sprite billede, du gerne vil bruge fra Naruto og forsøge at tegne det på dit papir. Hold på at øve, indtil du er helt fortrolig med, hvordan det ser ud og kan bruge det som din grundlæggende figur, der gør brug af dine farvede blyanter at tegne den. Hvis du føler at du ikke er alt for tilfredse med din tegning evner, opsporing tallet kan gøre så godt. Når du er tilfreds med hvad du har tegnet eller spores, henlede Deres sprite igen, denne gang på din graftegning papir med hele siden til dit design. Placer dine to billeder ved siden af hinanden og sammenligne dem. En pixilated, vil 2-dimensionel figur nu vises på din plotning papir.
  • Du kan nu begynde at bruge dit "Paint" program. Udfyld dit navn og vælg "Vis". Næste, klik på "Zoom". Du vil bemærke, at det navn, du fyldte nu er adskilt i miniature bokse. Disse er de pixel. Vælg "Vis" efterfulgt af "Show Grid", som vil forvandle den side tager udseendet af tegning papir. Dette vil adskille hele billedet til pixels.
  • Opret en ny side, hvor du vil begynde at trække i din Naruto sprite. Vælg "Vis" og derefter klikke på "Zoom". Efter dette, skal du vælge "Show Grid." Dit Naruto sprite er nu blevet forvandlet til en grundlæggende 2 dimensionel, pixilated figur. Giv dit sprite et navn og gemme den ved at vælge "file" efterfulgt af "Gem". At producere bestemte detaljer og tilføje farve til din sprite, kan du redigere billedet på nettet, fastsættelse det op per pixel.

Oprettelse af din egen Naruto sprite kan tage en smule af din tid, så du skal også være tålmodig, hvis du ønsker at komme med rigtig gode resultater, især når det kommer til redigering. Det er en proces, der ikke må være forhastet. Tag din tid, når du gør det, så du kan være helt tilfreds med dit arbejde.