E2a

Hvordan man skriver en Matrone af ære tale

En oldfrue af ære har mere erfaring med ægteskab i forhold til bruden og hendes toast bør afspejle dette faktum. Del hyldesttale del velsignelse og en del rådgivning, bør Deres tale give indsigt bruden vil finde nyttige i de næste par år. Når du er inviteret til at blive en Matrone af ære, tilbringe et par dage forbereder en tankevækkende tale, at hele brylluppet part vil værne om. Og hvis du føler dig nervøs bare tænker på at tale foran et rum af mennesker, kan du trøste dig med påmindelse om, at for denne særlige dag, alle øjne er på bruden.

Her er de skridt til at skrive en Matrone af ære tale.

  • Recall livet øjeblikke af bruden, der eksemplificere hendes karakter. Vælg øjeblikke i fortiden, når du er faktisk lige der med bruden til at gøre det personligt, og derfor speciel. Du kan gå så langt tilbage som hendes barndom dage til at udpege de meget begyndende hendes idiosynkrasier. Prioriter de øjeblikke, der varsle hendes forhold til den nette eller hendes bryllupsdag. For eksempel kan du genfortælle historien af bruden, da hun holdt en liste over de ting, hun gerne ville i en mand tilbage, da hun var en lille pige.
  • Del øjeblikke af bruden og gommen sammen som giver håb til deres liv som et par. Hvis du lige har mødt den nette inden for det seneste år, kan du dele dine første indtryk om ham. Hvis han har været en lang tid bekendtskab med familien, dele historier om to af dem, da de var yngre.
  • Nedtone dine egne historier. Hele arrangementet er omkring bruden, og intet du siger, skal distrahere fra dette tema. Spring omstændelige historier om dine egne erfaringer og holde sig kun til rådgivning, der gælder for bruden. Selv dine delte øjeblikke omkring bruden skal være fokuseret på hende. Og især undgå at dele eventuelle tragedier og dramaer i dit ægteskab i løbet af denne lykkelige begivenhed.
  • Undgå deling historier, der kan genere bruden eller opret kejtethed i løbet af døgnet. Hvis du ikke allerede har delt disse historier under Brude brusebad, er det bedst at holde dem for dig selv.
  • Øve i flere dage om ugen før arrangementet. Sørg for, at din levering er glat og dybtfølt. Praksis før en betroet ven og lade hende påpege manglerne og fremsætte henstillinger. Du kan bringe en bedrager ark at sikre, at du ikke glemme de vigtige dele, men undgå at bringe den hele tale, da du kan blive fristet til at aflæse det i stedet dele det fra hjertet.
  • Overveje at give en særlig ydelse i stedet for en tale. Hvis du er dygtig i danse, synge eller spille et musikinstrument, kan du give en unik præsentation i hyldest til brylluppet. Hvis du ikke er særlig kendt for at spille et instrument eller dans, kan du foretage en særlig effekt under arrangementet ved at tage tid til at øve en koreograferet manøvre eller et musikstykke. Du kan også give en sjov og rørende multimedia præsentation, men sørg for, at udstyret fungerer på selve dagen og giver masser af backup, hvis din primære præsentation svigter. Det er også sikkert at øve en sidste gang et par timer før din præstation. Endelig ved at gøre en særlig håndværk til bruden og derefter afsløringen det på selve dagen kan garantere at wow de nygifte og publikum.

Hvordan man skriver en matrone af ære tale. Recall livet øjeblikke af bruden.
Hvordan man skriver en matrone af ære tale. Recall livet øjeblikke af bruden.

Dit bestemt synspunkt som en nær ven af bruden og tidligere brud kan være din bedste aktiv, når du skriver et indlæg. Ved at gøre det meningsfuldt og dybtfølt, kan du gøre brudens dag endnu mere speciel.