E2a

Hvordan man opbygger en brugerdefineret cykel

Brugerdefinerede cykler

Brugerdefinerede cykler, eller hvad du kalder "choppere", er et udtryk for kunst og dygtighed i at ændre gamle og rustne cykler til unikke og personlige mesterværker. Mange chopper fanatikere rundt om i verden gør klubber og hold shows og konkurrencer for deres brugerdefinerede cykler. Det er en spændende hobby, og kan være en god forretning så godt. Der er ingen grund til at bruge en masse penge i at opbygge din egen cykel, og du kan spare fra 40 til 60 procent i forhold til at købe et helt nyt sæt. Bare være en bestemt ådselsæder af forladte cykler og praksis din artisteri og modifikation dygtighed. Her er, hvordan man opbygger en brugerdefineret cykel.

  • Den første ting du skal gøre er at kigge efter to eller flere cykler, den ene er den donor cykel, som har det formål at give de reservedele til din fremtidige tilpassede cykel. Den donor cykel kan være en gammel cykel stablet op i en uønsket shop eller en vens ubrugt cykel. Kig efter mindre dæk hvis muligt.
  • Hvis du har nok bike dele beslutte, hvordan du ønsker din cykel til at se ud. Vælg en stil, du ønsker. Du kan visualisere og få en skitse på papir eller computer. Prøv at søge fixy, chopper, lav rytter eller rotte cykel på nettet for at få en idé om den generelle udseende af en fælles skræddersyet cykel.
  • Næste er at vide, hvilke værktøjer du skal bruge på at materialisere din plan, skal du bruge en svejser eller en svejsemaskine, maling, diverse redskaber til hakning og montage og nogle sikkerhedsudstyr. Check dette site for de værktøjer, du skal bruge på speciale din cykel: jimlangley.net .
  • Skil cyklerne i dele. Sørg for at organisere, hvor du placerer de dele til nemt at finde dem, når det er nødvendigt.
  • Skær gaffel er rør af 2 cykler. Skær den nederste del af donor-rør og den anden gaffel lige under det punkt, hvor de slutter. Svejse dem sammen eller spørge nogen, der ved hvordan. Dette vil forlænge forgaflen på din tilpassede cykel, den lille dæk vil blive anvendt her. For en lav ride, skære sadelpinden ned.
  • Slut styret, og du kan tilføje nogle slanger på den. Brug en nøjagtig anderledes håndtag fra din rammetype.
  • Tilslut de andre dele, såsom hjul og kranksæt, bremser og kabel osv. Braklægning den uudnyttede cykel dele til fremtidig cykel renovering.
  • Juster sædet til din komfort.
  • Mal det og lad tørre. Du har nu din nye brugerdefinerede cykel.

Tilpasning af en cykel er en vidunderlig hobby

Hvordan man opbygger en brugerdefineret cykel. Den første ting du skal gøre er at kigge efter to eller flere cykler.
Hvordan man opbygger en brugerdefineret cykel. Den første ting du skal gøre er at kigge efter to eller flere cykler.

Tilpasning af en cykel er en vidunderlig hobby, som du kan dele med nogen. Det er også en god måde at få venner med andre, der deler samme interesse. Det lader dig udtrykke din egen stil, personlighed og smag. Ridning på din håndbyggede custom cykel er en berigende oplevelse, det giver dig en følelse og fornemmelse af ejerskab. Genbrug gamle cykler. Hak dem, hacke dem, svejse dem, male dem og endelig ride dem. God fornøjelse!