E2a

Hvordan man laver en bil klistermærke til kofangere

Bare for at få nogle opmærksomhed fra folk køre sammen med dig på vejen, én ting interessant at få en bil klistermærke. Ja, kan et klistermærke absolut trække en masse opmærksomhed, især hvis det er godt designet og iørefaldende. Og helt sikkert, vil det blive mere effektiv, hvis den er placeret på det rigtige sted, som er kofangeren. I dag kan du se en masse underlige og cool skræddersyede bil tegn i bilens vindue, forrude, dør, kofanger, og andre bildele. Skiltene er ikke begrænset til bil magneter, bil emblemer, og bil kun grafik.

Hvordan man laver en bil klistermærke til kofangere. Tænk op eller konceptualisere et design.
Hvordan man laver en bil klistermærke til kofangere. Tænk op eller konceptualisere et design.

Så hvis du har noget i dit sind og ønsker at fortælle verden om det, hvorfor så ikke lave en bil mærkat og placere den på kofangeren? Ingen bekymringer, hvilket gør det er faktisk så nemt som at oprette en high school kunstprojekt. Tjek disse enkle måder:

  1. Tænk op eller konceptualisere et design. Du kan kontrollere de eksisterende designs af bil magneter, bil emblemer, og en masse af bil grafik på internettet, så du kan få nogle ideer. Men hvis du blot ønsker at afgive en redegørelse, så tænk på en iørefaldende linje, der ikke er for lang for de mennesker på vej til at læse.
  2. Opret design ved hjælp af en af dine foretrukne programmer på computeren. Der er en masse af programmer som Photoshop, der kan hjælpe dig med at producere kvalitets design til din idé. Husk på, at den standard størrelse til kofanger klistermærker er tre inches med 11 inches, mens bil vindue klistermærker er fem inches med fem inches. Dog kan størrelsen tilpasses, hvis du foretrækker en anden størrelse.
  3. Prøv design ved at udskrive det på hvidt papir. I så fald, når du ikke kan lide noget på udskriften behøver du ikke spilde mærkaten papir. Hvis du ønsker at tilføje eller fjerne noget, er du velkommen til at gøre det igen og igen, indtil den perfekte en er lavet.
  4. Udskriv dette motiv på et vinyl sticker papir. Denne mærkat papir kan købes i en masse håndværk butikker, papir butikker og online kunstbutikker. Det er gavnligt at udskrive det på denne særlige form for papir, så mærkaten vil vare længere end almindelige udskrifter. Da kofangeren er udsat for sol og regn, kan det falme nemt. Men når bumper sticker papir anvendes, er det mindre sandsynligt.
  5. Trim mærkaten på dens passende størrelse. Du kan bruge et papir cutter for det, eller en saks, hvis muligt.
  6. Hvis printeren ikke er en laser en, chancerne er blækket kan løbe lidt i våde vejrforhold. I dette tilfælde kan du bevare det med nogle imprægnering konserveringsmidler, der er til rådighed til salg i de fleste håndværk butikker.
  7. Placer bilen mærkat på din kofanger. Vær forsigtig, når du gør dette, især når en forkert bevægelse kan ødelægge alt. Et trick til dette er at indsætte den ene side af mærkaten med tape eller spørge nogen til at holde den anden side af mærkatet på kofangeren. På denne måde kan du holde mærkaten bare den måde du ønsker det.

Så næste gang din familie er at have en road trip

Så næste gang din familie er at have en road trip, sikkert, med de hjemmelavede klistermærker, vil din bil fange en masse opmærksomhed. Der er endda tilfælde, at folk vil henvende dig bare for at spørge, hvor de kan købe en sådan. Bestemt, en bil sticker er en nem, kreativ og billig måde at tilføje et krydderi til din bil.