E2a

Hvordan man lærer Dowsing

Dowsing er en teknik

Dowsing er en teknik, der anvendes til at lede efter produkter, der er placeret under jorden. Det er også bruges til at lede efter vandkilder og andre kilder til energi. Denne teknik opstod i Tyskland i løbet af 1400-tallet. De materialer, der anvendes i Dowsing indbefatter ønskekviste, afslørende stænger, penduler og kæder. Det kræver øvelse at lære denne teknik. Dowsing bruges nu til mange ting, herunder at finde skatte, lokalisering rørledninger og i arkæologi.

Hvordan man lærer dowsing. Indkøb dowsing udstyr.
Hvordan man lærer dowsing. Indkøb dowsing udstyr.

Læs tips nedenfor for at lære mere om Dowsing:

Indkøb Dowsing udstyr. For nybegyndere er det mest ideelle kvistgang udstyr til brug ønskekviste eller en Dowsing pendul. Du kan købe disse varer fra hjemmesiden diviningmind.com . De har alle mulige Dowsing udstyr til rådighed. Dit Dowsing udstyr er det vigtigste ting, du bør have, når du er ved at lære Dowsing.

Køb bøger om Dowsing. Books vil hjælpe dig i at lære om Dowsing. Der er masser af bøger for begyndere, der forklarer historien om Dowsing og hvordan du kan begynde at lære det. En af de bøger, som du kan læse, er Dowsing for begyndere: Hvordan at finde vand, rigdom og tabte genstande af Richard Webster. Hvis du bruger et pendul for Dowsing, kan du købe The Pendulum Kit ved Sig Lonegren. Brug disse bøger som en guide for at lære Dowsing.

Se instruktions-videoer. Køb instruktionsvideoer om Dowsing. I nogle tilfælde vil du lære bedre, hvis du ser nogen gøre det. Der er masser af instruktionsvideoer til rådighed. En af de videoer, du kan købe, er Diverse Dowsing: Praktiske Dowsing Teknikker til at udvide den menneskelige bevidsthed ved Hamish Miller. Dette er en god dvd for begyndere. Du vil se instruktioner og demonstrationer om, hvordan du kan begynde at øve Dowsing.

Practice. ligesom enhver aktivitet. Køb bøger om dowsing.
Practice. ligesom enhver aktivitet. Køb bøger om dowsing.

Start Dowsing på egen hånd. Start for at forsøge Dowsing på egen hånd, når du har læst og set de bøger og videoer. Når du starter, skal du have et klart hoved. Koncentrer dig om dine spørgsmål. Find en god placering, hvor du kan fokusere, og hvor der ikke vil være nogen distraktioner. I første omgang kan du begynde at stille enkle spørgsmål, som kan besvares med ja eller nej. Efterhånden som du får det bedre, kan du spørge mere komplekse spørgsmål.

Practice. Ligesom enhver aktivitet

Practice. Ligesom enhver aktivitet, tager Dowsing megen øvelse. Når du får det bedre, kan du begynde at bruge andet Dowsing udstyr såsom kort, krystaller, måtter, mellemlinerne og mange flere. Du kan også lære mere om Dowsing hvis du tilbringe tid sammen med andre mennesker, der er interesseret i det eller dem, der allerede hvordan man gør Dowsing.


Det er de tips

Det er de tips, som du kan følge, så du kan lære om Dowsing. Du kan også vælge at tilmelde sig Dowsing uddannelse eller klasser. Der er nogle hjemmesider på nettet, der tilbyder disse kurser, så du kan lære mere om kunsten at Dowsing. Når du lære de færdigheder, vil du være i stand til at bruge Dowsing til mange ting såsom at finde skatte, stille spørgsmål, Dowsing for stigningen af energi og meget mere.