E2a

Hvordan man kan reducere omkostningerne til kæledyr ejerskab

Det er blevet bevist, at eje et kæledyr har mange sundhedsmæssige fordele. Dog kunne enhver kæledyr ejer attesterer ligeledes, at nogle gange, er der bogstaveligt talt en høj pris at betale for at blive et kæledyr ejer. Hvis du leder efter måder at reducere omkostningerne til kæledyr ejerskab, her er nogle tips til at hjælpe dig ud:

Vedtage et kæledyr i stedet for at købe et dyrt race. Der er så mange måder, du kunne have din egen kæledyr uden at bruge store bukke. Besøg dyreinternater, hvor du ville ikke bare score et kæledyr gratis, ville du også være at give en trængende dyr et nyt hjem, også.

Køb brugte kæledyr leverancer. Tidligere ejede kæledyr leverancer, når rengøres forsvarligt, er en god måde at sørge for de behov dit kæledyr uden splurging big bucks. Tjek websites såsom pets.secondhand.co.nz at score et godt tilbud uden at skulle forlade hjemmet.

Skure efter kuponer Tænk over dette:. Hvis du fik gratis penge, ville du tage det? Kuponer er virtuelle gratis penge, og det er bare smart, at du tager dig tid til at lede efter dem og bruge dem til dig indkøb - og det omfatter kæledyr leverancer. Tjek websites såsom mycoupons.com , coolsavings.com , couponcraze.com og dailydeals.com .

Hvordan man kan reducere omkostningerne til kæledyr ejerskab. Vedtage et kæledyr i stedet for at købe et dyrt race.
Hvordan man kan reducere omkostningerne til kæledyr ejerskab. Vedtage et kæledyr i stedet for at købe et dyrt race.

Lær at tage sig af dit kæledyr basale behov. Betale for en dyrlæge honorarer for noget, du kan gøre for dig selv er en af de første ting, du bør afhjælpe at skære ned på PET vedligeholdelsesomkostninger. Nogle af disse omfatter børstning din hunds tænder, trimning sine negle og rengøring hans ører. Hvis du ikke er alt for sikker på hvordan man gør disse, kan du bede et kæledyr pleje specialist til at gøre disse opgaver i første omgang, og se og interviewe ham, mens på arbejde, så du vil lære at gøre dem selv næste gang.

Køb fødevarer af høj kvalitet. Undgå scrimping når det kommer til foder til kæledyr. Sikring af, at dit kæledyr får fødevarer af høj kvalitet med de næringsstoffer, at han har brug ville mindske sine sygedage - og medicinske regninger, så godt.

Har dit kæledyr kastreret. Under dit kæledyr kastreret er bedst i det lange løb, da det vil hjælpe dem med at undgå sygdom som kræft i æggestokkene og prostatakræft.

Spørg din dyrlæge om de vigtigste skud. Vid

Spørg din dyrlæge om de vigtigste skud. Vid, at nogle almindeligt givne skud til kæledyr kan være overflødige eller overflødige. Forhøre dig hos din dyrlæge om de mest basale skud, at dit kæledyr kræver, og om det maksimale antal år, at dit kæledyr ville kræve disse grundlæggende skud. Det er også et skridt til at forhindre dit kæledyr fra at få over vaccineret, der kunne vise sig at skade hans helbred.

Overveje at tage ud pet forsikring. Pet forsikring hjælper dække dyrlæge tjenester, og de fleste forsikringer dækker tjenester såsom kæledyr fysisk eksamener, behandling og medicin for skader og sygdomme og vaccinationer. Shoppe rundt efter de bedste tilbud og skær dækningen til den grundlæggende minimum, for at reducere månedlige præmier.

Spørg din dyrlæge om de vigtigste skud. vid. Køb brugte kæledyr leverancer.
Spørg din dyrlæge om de vigtigste skud. vid. Køb brugte kæledyr leverancer.

Hold det simpelt. Undgå at købe frivolities til dit kæledyr, der vil gøre noget mere end løbe dine penge. Dem, der virkelig nyder at se dem i fancy tøj og tilbehør er mennesker, hvad dit kæledyr vil nyde mest, er limning og legetid med dig. Uvurderlige.

Der har du det

Der har du det! Disse er blot nogle af de måder at reducere omkostningerne til PET ejerskab. Husk, skære ned på omkostningerne for at hæve din elskede kæledyr behøver ikke at betyde at reducere kvaliteten af dit forhold! Held og lykke, og håber dette hjalp dig ud.