E2a

Hvordan man kan fremme en børnezoo

En petting zoo tiltrækker folk i alle aldre og samfundslag

En petting zoo tiltrækker folk i alle aldre og samfundslag. For at fremme en børnezoo, du nødt til at nå disse mennesker og informere dem om, at en børnezoo er i nærheden. Her er hvordan det skal lykkes at fremme en børnezoo.

  1. Deltag skoleaktiviteter. Gå til børns messer og leje en stand. Lære dem om de forskellige slags dyr og hvad der er interessant ved dem. Bringe nogle dyr med dig, hvis skolen tillader det. Hvis ikke, bringe billeder eller modeller.
  2. Uddel flyers. Producere attraktive flyers der informerer folk om, hvor din petting zoo. Medtag de skemaer, aktiviteterne og de satser. Fordel disse flyers på steder med masser af mennesker. Gode steder at uddele flyers er skoler, indkøbscentre, daginstitutioner, kirker og lignende.
  3. Place plakater. Sætte plakater op om din petting zoo. Sørg for, at disse plakater fange øjet af seere og de er nemme at se. Vær lige til det punkt, fordi folk bliver trætte af at læse en lang plakat. Medtag levende billeder af dyr i din petting zoo.
  4. Lav en hjemmeside. Lægge op en hjemmeside om din petting zoo og de vigtige oplysninger om det. Din hjemmeside skal være informativ, tiltalende og let at browse. Det skal hjælpe dem, der søger efter oplysninger om dyr. Den skal underholde dem, der kigger forskellige hjemmesider. Det skal være let at søge efter dem, der ikke er vant til internettet.
  5. Skriv i aviserne. Annoncer din petting zoo ved at skrive online artikler, i aviser eller tidsskrifter. For at finde folk, der er interesseret i klappedyr zoologiske haver, skal du vælge websites og magasiner, der er omkring dyr, underholdning, uddannelse og relaterede emner.
  6. Announce i online grupper eller fora. Tilmeld dig på online-grupper og fora, hvor der er mennesker, der kan være interesseret i petting zoologiske haver. Gør meddelelser om din petting zoo i de relevante tråde. Medtag et link til din hjemmeside.
  7. Brug sociale medier. Søg efter grupper og individuelle mennesker, der er interesseret i dyr og zoologiske haver og link til dem. Introducere dig selv og invitere dem over til din petting zoo.
  8. Besøg dyrehandler. Pet-elskere er almindeligt forekommende i dyrehandler, og det er dem, der er mest tilbøjelige til at være interesseret i en børnezoo. Tilbyd informative taler om dyr i disse steder, og fremme din børnezoo bagefter.
  9. Annoncer i rubrikannoncer. Classifieds øger folks bevidsthed om din petting zoo. Der er online classifieds hvor du kan sende gratis. Annoncer i lokale blade og aviser. Få dig opført i de gule sider, så folk finder dig nemt.
  10. Har en sjov petting zoo. Når folk kommer til dit petting zoo, skal de være tilfreds med det, således at de fortæller alle dine venner om dig. Giv rabatter, hvis de har henvist folk til at komme over. Ryd op i dit zoo, underholde dine besøgende, og være høflig altid. Lyt til klager og gøre noget ved det.

En børnezoo naturligt tiltrækker mange mennesker

Hvordan man kan fremme en børnezoo. Deltag skoleaktiviteter.
Hvordan man kan fremme en børnezoo. Deltag skoleaktiviteter.

En børnezoo naturligt tiltrækker mange mennesker. Men har du brug for at fremme det for flere folk til at komme. Giv dem masser af grunde til at komme tilbage og fortælle andre mennesker om dig.