E2a

Hvordan man kan forbedre kalligrafi kladder

Har du nogensinde spekuleret over

Har du nogensinde spekuleret over, hvordan skrifttyperne i Microsoft Word, eller nogen at skrive eller skrive software for den sags skyld hele begyndte? Disse er alle mønstrede efter kalligrafi af alle slags, hvoraf nogle endda går tilbage til den romerske æra. I den tid, hvor der stadig var ingen computere eller printere, blev invitationer i en banket eller plakater reklame for et cirkus viser alle lavet af kalligrafi udkast. I dag kan du sjældent se sådanne plakater eller reklamer i ægte kalligrafi udarbejder på grund af teknologiske nyskabelser som følge af højkonjunkturen i computer industrien. Computer genereret udkast, dog ikke fange det magiske og kunstnerisk effekt af en ægte, autentiske og ægte kalligrafi skitse. Så hvis du planlægger at imponere en pige, som du ønsker, at gøre en indvirkning på din lærer på din skole projekter, eller blot lære at lave kalligrafi udkast, her er nogle grundlæggende tips om, hvordan man gør det.

  • Beslut dig for, hvilken type kalligrafi, du ønsker at udføre. Der er uendelige muligheder, såsom fed minder om gamle tid ruller eller romantisk og strømmende skrive i vintage kærlighedsbreve. Du kan finde inspiration lige fra gamle håndskrevne manuskripter, til moderne skrifttyper, der er baseret på håndskrift.
  • For det andet, vurderer din kapacitet. Har du normalt skriver på tryk, store bogstaver, eller i kursiv? Hvis du har en forkærlighed for store fede bogstaver, kan det så være bedst at holde sig til latinske form af kalligrafi, da den måde, som du normalt skriver ville påvirke din evne til at skabe kalligrafi værker.
  • For at undgå rystelser på grund af første gang rystesyge, bør en kladde først gøres på scratch papir. Dette hjælper også dig med at få en fornemmelse af hvor hurtigt blækket flyder fra din pen, eller den måde, at din hånd gør slagtilfælde. Du kan prøve at skrive hele alfabetet, eller en linje fra din all-time favorit sang eller et digt. Gentag denne proces igen og igen, indtil du er komfortabel nok til at udføre det i sin endelige form.
  • Efter at have øvet, skrive ordet eller sætningen, du ønsker at indarbejde i dit færdige produkt. Glem ikke at bruge den type blæk, der ville være bedst egnet til den form for materiale, du vil optage din kalligrafi eller alle jer indsats ville blive spildt.
  • Valgfrit: Du ønsker måske at anvende lak til dit slutprodukt at give det en blank overflade at tilføje til den kunstneriske effekt af dit arbejde. Denne måde vil kalligrafi sikkert levende, og på samme tid, bevares. (Advarsel: Følg dette trin, hvis den type materiale, som dit kalligrafi udføres tillader det)

Må ikke blive modløs

Hvordan man kan forbedre kalligrafi kladder. Beslut dig for, hvilken type kalligrafi, du ønsker at udføre.
Hvordan man kan forbedre kalligrafi kladder. Beslut dig for, hvilken type kalligrafi, du ønsker at udføre.

Må ikke blive modløs, hvis på din første par prøver du ikke nå det resultat, at du ønsker at opnå. Kalligrafi er ikke ment til at være blot nøjagtige kopier af computer-genererede udkast. De mangler, asymmetrier og uoverensstemmelser i kalligrafi er netop af de grunde, der gør dem specielle, unikke og ekstraordinære. Ellers bare bruge en computer til at gøre dine kladder.