E2a

Hvordan man bruger luft chok

Air chok giver fordele til bilejere

Air chok giver fordele til bilejere. Men der er et behov for at lære de ulemper, før de køber dem. Discomforts af at have luft chok er vægtfordeling, bremse slid, pris, installation og brud. På den lyse side, vil installation af luft chok til dit køretøj øge sin bugsering kapacitet og stivhed. Men du kan ikke nyde disse fordele og slette de ulemper uden at man ved, hvordan man korrekt bruge og vedligeholde luften chok. Du behøver kun et dæk gauge og en kompressor til at kontrollere trykket af luften chok. Må ikke bekymre dig om, hvordan du bruger alle disse, fordi nedenfor er de vejledninger:

  • Kontrollér luft chok pres. Drifting ubalancer vil blive oplevet, mens man kører, hvis luften chok ikke var ordentligt kontrolleret for korrekt tryk. Holde det rette tryk forlænge deres liv. Luften chok har sædvanligvis 1-2 ensartede luftventiler, der sædvanligvis anbragt i den bageste del af køretøjet. Et enestående ventilsystem vil ligeledes løfte begge stød, mens to ventiler vil enkeltvis komprimere hvert stød.
  • Pump luften chok, hvis det er nødvendigt. Standard luft chok ordentligt operere mellem 70 og 30 PSI (pounds per square inch). Du må ikke bruge luft chok over 100 og under 30 PSI, fordi det vil skade de interne airbags. Brug af en luftkompressor til at justere trykket af luften chok. Holde kompressorens påfyldningsrør. Derefter sæt den i ventilen af luften shock. Drej luftkompressoren på, når det sidder ordentligt fast på plads. Overhold luft chok pres efter hver 20 sekunder. Stop kompressoren på tide at observere trykket af luften chok. Må ikke miste fokus på PSI-niveau. Begynd fra det ene luft chok til den næste. Trykket af luft chok skal rumme varierende køresituationer. Brug en lavere tryk for en blødere afdrift på ru terræn. Brug en højere tryk for at forøge highway afdrift og bugsering kapacitet af dit køretøj.
  • Trykket fra luften chok, hvis det er nødvendigt. Der er behov for at tømme dem, hvis de er overfyldte. Bruge en kuglepen eller en lille kniv til at kontrollere den midterste stilling af ventilsystemet. Kontrollér regelmæssigt pres for at sikre, at både luft chok har fælles trykniveau. Et tryk ubalance vil gøre køretøjet transportere ladninger uregelmæssigt ud over at give dig en hård tid kørsel.
  • Placer ventilhætter. Du skal gøre dette, når luften chok pres blev justeret til at nå ligevægt. Dette vil hjælpe med at undgå rust og snavs træsko. Imens nogle systemer har selvregulerende pumpe og disse kræver minimal vedligeholdelse. Bruger nitrogengas i dem, men fordi det er bedre end luft. Hvis du gør det vil også sætte skub modstand mod højde og temperatur ændringer. Må ikke pumpe væske ind i udstyrets chok, også.

Du kan udføre denne proces i 10 minutter

Hvordan man bruger luft chok. Kontrollér luft chok pres.
Hvordan man bruger luft chok. Kontrollér luft chok pres.

Du kan udføre denne proces i 10 minutter. Lær at gøre det selv, så du behøver ikke at leje en bil tekniker eller en erfaren bruger til at gøre det. Du må ikke stoppe der og fortsætte med at lære alle aspekter af bil reparation. Dette er ikke kun vigtigt for at spare penge, men det er meget vigtigt at holde dig sikker. Som køretøjets ejer, er det dit ansvar at lære om basale reparationer og vedligeholdelse ligesom hvordan man bruger luft chok.