E2a

Hvordan laver rensevæske til vinylplader

Mens mange mennesker har bevæget sig fra vinylplader til compact disc eller CD, nogle mennesker foretrækker ægthed og noget rustikke lyd fra poster. Dette er grunden til nogle mennesker stadig holde på deres værdsatte samlinger af vinyl og hvorfor nogle etiketter stadig producere ny musik via poster. Men der er én ting, en cd og en vinylplade aktier i fælles, at de udtværingsfri og erhverve støv. Heldigvis, hvis du har en pladesamling derhjemme, der er utallige løsninger, der kan hjælpe dig med at vedligeholde deres tilstand. Her er nogle forslag rengøring løsninger til din pladesamling.

Hvordan laver rensevæske til vinylplader. Mulighed 1.
Hvordan laver rensevæske til vinylplader. Mulighed 1.
  • Mulighed 1. Denne løsning består af 3 ingredienser, destilleret vand, sprit og flydende vaskemiddel. I en sprayflaske, hæld destilleret vand, omkring 3 dele vil gøre. Tilføj en del alkohol efterfulgt af 3-4 dråber af den væskeformige detergent. Forsegl sprayflaske og ryst. Dette vil blande ingredienserne til dannelse af en potent rengøringsopløsning. Spray opløsningen på din rekord og tørre det ned med en ren klud eller en klud. Sørg for at arbejde opløsningen ind i rillerne på pladen for at fjerne enhver indgivet støv, snavs og grime. Når du er færdig aftørring, vask posterne i en spand med vand. Grunden til, at du bruger destilleret vand er fordi den ikke indeholder mineraler dermed ingen mineralske pletter.
  • Mulighed 2. Denne løsning svarer til den, der tidligere nævnt, men i stedet for at gnide alkohol, vil du bruge denatureret alkohol, som du kan finde på dit lokale apotek eller hardware levering butik. Tilføj en halv kvart af alkoholen og en kvart af vand i en skål. Fald i nogle flydende vaskemiddel. Bland opløsningen indtil sæbeskummet form. Soak en ren klud i blandingen og klemme til at frigive overskydende fugt. Når rag er rart og fugtig, tør rekord med det. Efter rengøring skylles post i en spand med destilleret vand og tør.
  • Mulighed 3. Dette er en mere potent løsning, der vil helt sikkert gøre din rekord skinnende og ren. Opløsningen starter med et gram destilleret vand efterfulgt af 30 eller deromkring dråber af alkohol (isopropyl). Tilføj i 3 dråber reagens, såsom Triton X114. Hæld hele blandingen i en sprayflaske. Ryst flasken før sprøjtning af en frakke på din rekord. Lad opløsningen indstilles i nogle minutter før skylning det af med destilleret vand. Tør posten bagefter.
  • Løsningsmodel 4. Denne løsning kræver nogen anden ingrediens undtagen lightergas. Selv om dette ikke kan være lige så potent som de andre, vil det sikkert få arbejdet gjort. Den bedste del om det er, at du ikke bliver nødt til at skylle posten efter. Du skal blot Fugt en klud med et par sprøjter og tørre det på pladen. Lad væsken naturligt tørre og inddampes. Når pladen er tør, kan du placere det på afspilleren i et spin.

Her har du det

Der har du det, fire enkle løsninger, som du kan gøre derhjemme. Enhver af disse muligheder vil hjælpe dig med at opretholde et renere og plamage-fri pladesamling. Husk på, at disse kun arbejde med vinylplader. De vil ikke arbejde på cd'er.