E2a

Hvordan laver pine kegle fugl foderautomater

Få dine børn til at lægge deres PSP og Wii-controllere og introducere dem til naturens skønhed og glæden ved at interagere med dyr. En sjov og enkel aktivitet, du kan gøre for børn i alle aldre er at gøre en fugl feeder. Fugl foderautomater er især nyttige i byområder, hvor der ikke er så mange kilder til fødevarer at gå rundt, de er stor i forstæderne samt. Læg dem i nærheden af et vindue, og dine børn kan bird-se uden selv at træde en fod uden for dit hus. Gennem vinduet glas, kan dine børn se på fuglene nøje og identificere forskellige arter og adfærd uden at skræmme dem væk. Læs videre og find ud af, hvordan man laver en simpel pine kegle fugl feeder børn så unge som 3 år kan nyde.

1. Du skal bruge følgende materialer:

Hvordan laver pine kegle fugl foderautomater.
Hvordan laver pine kegle fugl foderautomater.
  • et stort åbent pinecone, eller flere små kogler
  • havregrød
  • fuglefrø
  • spæk eller vegetabilsk shortening
  • et par meter af snor, sejlgarn, eller fiskesnøre
  • en røreskål
  • en smør kniv
  • en saks
  • en paptallerken, tærte tin, eller bagepapir
  • ½ målebæger

2. Bind en snor rundt om stilken af pine kegle eller kogler.

3. Bland en halv kop vegetabilsk afkortning eller svinefedt med en halv kop havregryn i en skål. Dette beløb er nok til en stor grankogle eller tre små.

4. Under anvendelse af en smørekniv, sprede blandingen over hele fyrrekogler.

5. Sæt fuglefrø på paptallerken eller tærte tin, og rul den pine kegle i fuglefrø, indtil overfladen er helt dækket.

6. Hæng fyrrekoglen udenfor et vindue eller ved balkonen i din lejlighed, og nyde at se fuglene kommer!

Hvordan laver pine kegle fugl foderautomater.
Hvordan laver pine kegle fugl foderautomater.

Andre tips:

Bland i høj energi fuglefoder med fuglefrø, såsom hakkede nødder, hirse, solsikkefrø, eller tørret frugt skåret op i små stykker.

Du kan også genbruge din gamle juletræ og bruge det som en stand for flere pine kegle foderautomater ved at hænge dem ud grenene. Du kan endda vedhæfte andre fødevarer som uaktuelle brød eller donuts, planter med bær eller kviste fra lokale buske. Få flere strenge af tranebær og popcorn og drapere dem over hele træet for at opnå den æstetiske virkning af en juletræ og for nem spiselighed for fuglene.

Udskift pine kegle feeder efter en dag.

Hvis der ikke er nærliggende kilde til vand, såsom en bæk eller dam, give en lille fuglebad eller fountain med frisk vand.

Sene efterår er normalt den bedste årstid at tiltrække fugle med fugl foderautomater. Der er masser af fødekilder i foråret og sommeren, i disse tider, kan din pine kegle feeder gå ubemærket hen.