E2a

Hvordan laver airbrush skabeloner

Airbrushing er en form for kunst

Airbrushing er en form for kunst, der er populær i biler. Du vil normalt se dette i auto butikker, hvor en bil bliver malet, eller når det bliver designet med illustrationer. The air brush arbejder med en kompressor. Mekanismen har en flaske, der huser malingen. Når kompressoren er tændt, maling går ud gennem flasken og sprays på overfladen af køretøjet.

For at gøre nogle kreative illustrationer på biler og andre køretøjer, der airbrush skabeloner bruges. Ved hjælp af en skabelon er lettere end at forsøge at genskabe et design igen og igen. Ved hjælp af en skabelon forhindrer også maling splatters fra at komme ind på områder, hvor de ikke formodes at være. Hvis du er til airbrushing og du skal bruge dine egne skabeloner, vil nedenstående trin fortæller, hvordan du kan lave din egen airbrush skabelon.

Hvordan laver airbrush skabeloner. Klargøring af design.
Hvordan laver airbrush skabeloner. Klargøring af design.
  1. Materialer. Til dette projekt, vil du brug for store plastplader, en skarp kniv, saks, dit valg af design, en computer med en printer, et grafikprogram og nogle afdækningstape. Hvis du ikke har store plastplader, kan du købe dem fra enhver boghandel.
  2. Klargøring af design. Først skal du nødt til at vælge et design, som du ønsker til din skabelon. Du kan oprette dit eget design eller du kan søge efter noget du kunne tænke online. Hvis det er din første gang til at gøre dette, er det bedst at vælge et enkelt design. Gem billedet på din computer og åbne den i redigeringen eller grafik program, du har. Den næste ting, du bliver nødt til at gøre, er at ændre billedet ejendom billedet til indeks farve. Gem dette billede som du har ændret. Ændre farven på billedet til almindelig sort og hvid, før du udskriver det.
  3. Hvilket gør skabelonen. Få din plastfolie og læg den oven på det billede, du udskrives. Fastgør det med nogle afdækningstape. Få din skarpe kniv og skære mønsteret på plastfolie. Vær forsigtig i at gøre dette, så vil du have en præcis mønster skåret ud. Brug en anden plastfolie for hver forskellig farve på dit billede. Dette vil gøre det lettere for dig at airbrush senere.
  4. Ved hjælp af skabelonen. Når du bruger skabelonen, alt hvad du skal gøre er at skiftevis bruge skabeloner baseret på de farver, du kommer til at sprøjte på. Vent til den første farve til helt tørre, før du begynder at sprøjte en anden farve.

Det er de enkle trin til

Det er de enkle trin til, hvordan du kan lave din egen airbrush skabelon ved dig selv. Du kan lave et billede, som du vil, så længe du følger disse trin. Det trick til at gøre dette korrekt, er at skære de figurer præcis som de er. Derfor er du nødt til at sørge for, at din cutter er skarp. Den anden ting at huske er at se på dit billede, før du begynder at skære, så du vil ikke være at gøre nogen fejl.