E2a

Hvordan identificeres kakerlakker

En kakerlak er et insekt

En kakerlak er et insekt, der er svært at håndtere. Der er mere eller mindre 4000 arter af kakerlakker. Disse kakerlakker trives i forskellige miljøer, men de foretrækker at være i varme steder og tropiske lande. Kakerlakker er kendt for at leve på grund af andre kakerlakker aktiviteter. Kakerlakker efterlader et spor af kemikalier, når de udskiller. De andre kakerlakker kan følge ekskrementer 'trail for at finde mad eller vand. Identificering de typer af kakerlakker kan ikke være en nem opgave.

Hvordan identificeres kakerlakker. En kakerlak er et insekt.
Hvordan identificeres kakerlakker. En kakerlak er et insekt.

Her er nogle online-kilder, som du kan bruge som en guide til Kakerlak identifikation:

  1. Domyownpestcontrol.com - Du vil se en masse information om forskellige former for skadedyr, såsom fluer, tæger, myrer, termitter, flåter, lopper, kakerlakker og meget mere. På denne webside, vil du lære de forskellige klassifikationer af kakerlakker. Nogle af de typer af kakerlakker er beskrevet på webstedet omfatter den tyske kakerlak, Europa kakerlak, den Brownbanded kakerlak, den røgfyldte brune kakerlak og den orientalske kakerlak.
  2. Extension.umn.edu - Denne webside har en masse oplysninger om kakerlakker. De har også billeder med henblik på identifikation. Den side har også flere tips til at hjælpe dig med at administrere og kontrollere kakerlakangreb. Dette er en nyttig kakerlak identifikation guide, som du kan printe ud.
  3. Idealnotions.com - Dette websted indeholder oplysninger om de fem mest berømte typer af kakerlakker. Den viser også billeder af disse kakerlakker. Nogle af de oplysninger, du kan få på dette websted indeholder oplysninger om forekomsten af kakerlakker og hvor de findes normalt.
  4. Orkin.com / kakerlakker - Orkin er en skadedyrsbekæmpelse websted, hvor du kan få ydelser fra en exterminator. Det har en masse oplysninger om adfærd kakerlakker og hvad slags mad de er tiltrukket af. Du kan læse oplysninger om angreb af kakerlakker, og hvordan man kan slippe af kakerlakker, hvis du oplever et angreb.
  5. Blattodea.net - Denne webside er det kakerlak forum. Du kan sende dine egne tråde om kommentarer, spørgsmål og tips. Du kan også bruge dette forum til at hjælpe andre mennesker med deres Kakerlak problemer. For at skrive noget på forum, bliver du nødt til at registrere på webstedet gratis. Dette forum vil hjælpe dig med at identificere en kakerlak, hvis nogensinde du har brug for hjælp.
  6. Planetcockroach.com - Denne hjemmeside er dedikeret til deling af information om kakerlakker. Nogle af de oplysninger, du kan finde her er livscyklus en kakerlak, sygdomme du kan få fra kakerlakker, anatomi en kakerlak og en guide til at hjælpe dig med at identificere den slags kakerlakker, der er fælles.

Disse er nogle af de mest nyttige websteder

Disse er nogle af de mest nyttige websteder, som du kan bruge til at identificere kakerlakker. Du kan læse om, hvordan man kan slippe af kakerlakker i dit hjem, så du ikke behøver at kalde en exterminator. Hvis du tror, at dit hus er ved at blive angrebet af kakerlakker, er det bedre at overlade opgaven til eksperterne, så de kan håndtere de kakerlakker ordentligt.