E2a

Hvordan gælder det andet lag af bil maling til en kofanger

Når du lyst til at give din bil et frisk nyt udseende

Når du lyst til at give din bil et frisk nyt udseende, betyder det, at du dybest set er ved at ændre farve og stil dit forældet bildesign. Der kan være behov for at udskifte nogle dele af din bil eller blot ændre sin maling. Hvis din bil kun nødvendiggør en ændring i bil maling, så skal du være opmærksom på de måder om, hvordan at anvende bil maling til både karosseriet og kofangeren. Oftere end ikke, anbefales det at have forudgående erfaring i håndtering autolak. Du skal have de nødvendige redskaber til at komme op med utrolige resultater, der kan føre til misundt af mange.

Guiden nedenfor lærer dig, hvordan du anvender det andet lag af bil maling til en kofanger.

Hvordan gælder det andet lag af bil maling til en kofanger. Vent, indtil første lag af bil maling tørrer.
Hvordan gælder det andet lag af bil maling til en kofanger. Vent, indtil første lag af bil maling tørrer.
  • Vent, indtil første lag af bil maling tørrer. Tag dig tid til at slappe af, mens du venter på det første lag tørre. Det kan tage omkring 30-40 minutter, indtil det første lag helt tørrer. Derfor har du rigelig tid til at forberede de nødvendige værktøjer, der skal anvendes for den anden frakke af bil maling. Man kan også bruge tid på genpåfyldning malingen gun, om nødvendigt.
  • Kontroller bil maling. Brug en af dine fingre til at kontrollere, om det første lag af bil maling er helt tørt. Du kan finde den bil maling sticky og det betyder, at du har brug for et par minutter mere på at få det helt tørt. Vent i yderligere 5-10 minutter og derefter kontrollere billak igen. Fortsæt til næste trin, så snart det første lag af bil maling helt er tørret. Husk at tjekke de forskellige dele af kofangeren bare at sørge for.
  • Få malingen gun. Sørg for at have den fyldt med billak for det andet lag. Begynd at anvende det andet lag af bil maling ved sprøjtning på kofangeren. Du kan få brug for at anvende en tykkere pels på dette tidspunkt for at sikre, at den anden frakke sprøjtes grundigt.
  • Kontroller hver del af kofangeren. Du er nødt til at sørge for, at hver del af kofangeren er blevet sprøjtet med det andet lag af bil maling jævnt. Sikre, at hele overfladen er dækket med bilens maling og at der ikke er tykke applikationer på kun en del af kofangeren.
  • Tillad det andet lag af bil malingen at tørre. Ligesom det første lag, kan det tage nogen tid, og derfor kan du gøre andre ting såsom at forberede klar lak, som vil blive anvendt efterfølgende.
  • Forhindre dig i at oprette mærker, ridser eller fingeraftryk. Har en visuel kontrol for at sikre, at ingen markeringer utilsigtet er blevet foretaget. Sådanne markeringer kan ødelægge farve design og kan have tendens til at se utiltrækkende.

Forbedring af udseendet af din bil ikke kun vise, hvor stor betydning du giver til hvad du har, kan det være din måde at udtrykke dig selv ved måde at vise kreativitet i dit arbejde.