E2a

Hvordan forbereder kæledyr for orkansæson

Sommeren er orkansæson i Europa

Sommeren er orkansæson i Europa. Det kan komme i varierende grader og til tider vil nødvendiggøre ordentlig storm forberedelser, og selv evakueringer for nogle områder. I løbet af denne tid af året, bør ejere af kæledyr få klar og forberede deres kæledyr, og sørg for, at de vil forblive sikker under en orkan. Pet ejere bør sikre, at når de har brug for at evakuere, kan deres kæledyr være sammen med dem. Hvis området ikke er sikkert for mennesker, vil det helt sikkert være ikke sikkert for kæledyr enten. De følgende tips vil hjælpe dig med at forberede dit kæledyr for orkansæson.

Hvordan forbereder kæledyr for orkansæson. Før sommeren kommer.
Hvordan forbereder kæledyr for orkansæson. Før sommeren kommer.
  1. Før sommeren kommer, så tjek alternative steder, hvor dine kæledyr kan bo i tilfælde af en nødsituation, som Røde Kors ikke vil tillade kæledyr inde evakueringscentre. Du kan tage dine kæledyr med dig til et hotel uden for dit område, der tillader kæledyr at bo. Du kan søge efter en kennel, der er ude af vejen fra almindelige storm stier. Du kan også træffe foranstaltninger til at sende dine kæledyr til dine nærmeste pårørende, som vil være villige til at tage dem i.
  2. Kontakt din lokale dyrlæge for at få flere oplysninger. Han kan hjælpe dig med at finde midlertidig indkvartering for dit kæledyr, som henvise dig til nogle krisecentre, der vil tillade familiens kæledyr til at bo midlertidigt.
  3. Line up flere personer, du har tillid nok til at tage sig af dine kæledyr i tilfælde af nødsituationer, og du er ikke umiddelbart tilgængelige. Du bliver nødt til at give dem adgang til dit hus, når katastrofen rammer. De skal bo tæt på dit hjem, er komfortable omkring dine kæledyr, dine kæledyr kender dem, og de ved, hvor den skal finde dit kæledyr nødsituation kit.
  4. Få en plastik genlukkelig og vandtæt beholder, der kan holde nødsituationer leverandører til dit kæledyr. Der bør være nok foder til at vare i en måned, et dåseåbner, drikkevand, hånd sanitizer, væv papirer, skraldeposer, hund seletøj og snore, fotokopier af dit kæledyr journaler, de seneste billeder af dine kæledyr og medicin. Den komplette liste over emner, der skal pakkes på skadestuen pet kit og andre orkanberedskabsplan tips findes på ASPCA hjemmesiden .
  5. Få kæledyr tags til dine kæledyr. Hvis du har brug for at bevæge sig under orkanen sæsonen og dine kæledyr rejser med dig, give dem et kæledyr tag med dit navn, kontaktoplysninger og adressen på dit midlertidige husly. Du bør også medtage disse oplysninger i PET luftfartsselskaber. Der er nye kæledyr tags, der har Internet tilgængelighed. Du tilmelde dit kæledyr til webstedet og upload dit kæledyr sygehistorie og en liste over kontaktpersoner og numre. Bagsiden af tag kontakt en unik kæledyr kode for kan hjælpe en finderen adgang relevante oplysninger om, hvordan du kontakte ejeren.
  6. Køb en Pet Rescue Alert Window Decal. Dette er en meget praktisk ting at have. Placer den på dit vindue, hvor det let kan ses. Dette gør dyr redningsmandskabet at kæledyr i huset. Du kan skrive antallet og typerne af kæledyr, du har. Hvis du kommer til at evakuere med dine kæledyr, tage tid til at skrive Evakueret af mærkaten, så redningsfolk vil ikke spilde tid til at indtaste dit hus og søge efter dit kæledyr.

Gør din evakueringsplan tidligt og forberede en kommende katastrofe ved at forberede dit kæledyr 'nødsituation kit. Have alt på plads tidligt og lettilgængelig vil hjælpe dig meget, hvis og når katastrofen gør strejke. Sørg for, at du også er tryg og sikker på samme tid, at du er at sikre sikkerheden for dine kæledyr.