E2a

Hvordan at være kreativ med akvarium indretning

Et akvarium er et fantastisk værktøj til at lindre stress og beroligende dine nerver. Det kan give dig timevis af fascination og berolige dit sind efter en hård dags arbejde, mens du ser akvariet beboere flagre omkring, chase og skjule. Oprettelse af en vidunderlig undersøiske landskab i dit akvarium kan være meget givende for dig og dine akvatiske kæledyr. Her er nogle kreative ideer til at hjælpe dig komme med dit eget akvarium landskab.

Hvordan at være kreativ med akvarium indretning. Søg efter prøver af gode akvarium indstillingerne online.
Hvordan at være kreativ med akvarium indretning. Søg efter prøver af gode akvarium indstillingerne online.
  • Søg efter prøver af gode akvarium indstillingerne online, og fra bøger og magasiner. Du kan finde god reference materiale fra National Geographic Magazine så godt. Disse store undersøiske fotografier kan give dig en rimelig god idé om, hvordan de naturlige levesteder for akvariefisk ser ud.
  • Se de forskellige materialer, der er tilgængelige til brug som substrat. Det er det materiale, som du bruger til at line op bunden eller gulvet i akvariet. De mest almindelige materialer, der anvendes, er grus og hvidt sand. Men du kan også bruge farvede kugler, farvet glas i forskellige former og småsten.
  • River sten, klipper og syntetisk drivtømmer er også interessant indretning stykker til akvariet. Du kan kopiere nogle klippeformationer, der ligner dem under havet ved at lime sten i forskellige størrelser og former med silikone fugemasse til våde områder. Brug ikke for mange store indretning stykker, så du ikke fortrænger akvariet. Fiskene har brug for nogle sted at skjule, men de har også brug for nogle meget store rum til at svømme over.
  • Få nogle akvarieplanter og forankre dem med småsten og floden sten. Stræbe efter at gøre de placeringer af hvert stykke så naturligt udseende som muligt. Se undervands scener, som du har fundet på nettet eller i bøger og blade. Anbring store sten i den ene side, men helt s afstand fra akvariet vægge. Rocks kan enten bryde glas eller ridse akryl overflade af akvariet. Placer drivtømmer eller andet sted fra midten som din centrale indretning og forankre nogle små vandplanter nær det. Et par flod sten på den anden side vil fuldføre scenen.
  • Lille ler og glaserede krukker vil også se godt ud som indretning. Kombinationen af elementer vil alder potterne pænt og de kan give et godt skjulested for generte fisk. Overvej plast tal, at dobbelt så beluftere ikke kun til at balancere dit design, men også holde akvarium vand frisk.
  • Vælg elementer, der er curvy og bølget da disse vil gentage bølger og strøm i vandet og vil give off en blødere look i stedet for at bruge elementer, der er solid og ligne blokke. Begræns dit valg af indretning til få, velvalgte stykker, der vil binde op dit design pænt.

Beslut hvad der er den mest effektive belysning metode at bruge til at vise dit akvarium og det landskab, du har oprettet til stor fordel. De elementer, som du bruger til indretning bør være dem, der er normeret til brug med et akvarium. Klipper og sten skal være meget ren. Sikker informationsmateriale fra nettet om hvordan man kan dekorere dit akvarium, og hvad tid på løsning at bruge til at rense de naturlige elementer, som du har valgt at medtage i dit design.