E2a

Hvordan at rengøre modelbiler

Indsamling modelbiler er en af de ældste hobbyer rundt der synes at stå sin prøve. Ja, denne hobby var meget populær i løbet af 70 og 80 er, når fremstillingen af model og legetøjsbiler var stadig i fuld gang. I dag kan den hobby har mistet noget af sin popularitet og trendiness som følge af flere og flere mennesker indsamle den ægte vare, eller fordi andre punkter er værd at samle end modelbiler. Men for de mennesker, der stadig inde i kampen, kan dine modelbiler sidde i dit hylder samle støv og rester. Det kan være på høje tid at rense disse slemme drenge, som du ønsker disse modeller pænt og nydeligt, så alle kan se. Her er nogle tips om hvordan man kan rense disse suckers for at bevare deres værdi og appel.

Hvordan at rengøre modelbiler. Brug en gammel tandbørste.
Hvordan at rengøre modelbiler. Brug en gammel tandbørste.
  • Giv dem et bad. Én gang i et stykke tid, giver din støv og snavs investeret miniature biler et bad er en rigtig god idé, især hvis du vil have din samling i mint-condition. Det faktisk lyder fjollet, men du virkelig behøver at behandle disse som babyer. Prep din karbad ved at fylde det op med varmt vand. Du kan bruge en spand eller spand, hvis du tror, at karret er overkill. Når karbad eller spand er fyldt med omkring 6 inches af varmt vand, blandes i en scoop af mildt vaskemiddel. Flydende vaskemiddel er den bedste mulighed, du kan bruge, da det vil mætte og fortyndes let i vandet. Når sæbeskum vises, kan du nu fordybe din dyrebare kuld i vandet. Gør det én efter én og forsigtigt krat det ydre af bilen med en blød klud eller en klud. Denne bad bør effektivt fjerne det meste af støv og rester, herunder spor af lim så godt.
  • Brug en gammel tandbørste. De modelbiler du giver et bad også vil helt sikkert have sprækker og områder, som du ikke let kan få adgang til og nå med en simpel klud eller endda dine stumpet fingre. Når dette er sagt, skal du bruge en gammel, men blød strittede tandbørste til at forsøge at få adgang til og krat disse ujævnheder. En masse rest kan skjule der, og du ønsker at fjerne dem så hurtigt som muligt. Overvej at bruge en Q-tip er revnen er for dyb og lille til børstehårene af tandbørsten at nå.
  • Tørre modellen. Når hver af dine babyer er blevet vasket og badet ordentligt, fjerne dem fra badet og tør dem med en blød og tør klud. Vand kan stadig være i ujævnheder i modellen. Hæld vandet fra det og forsøge at tørre disse sprækker med en tør vatpind. Mens tørring af modellen, så sørg for at tørre forruden med en dejlig tør og blød klud starter i midten hele vejen udad.

Når hver model er blevet badet og helt tørre

Når hver model er blevet badet og helt tørre, læg dem tilbage på deres hylder eller montre og nyde udsigten over dine hvalpe virke frisk og helt nye. Én gang i et stykke tid, skal du sørge for at fjerne støv på hver model med en støvekost. Skulle disse modeller finde deres måde få hæl på med en vis form for væske, så sørg for at tørre resten straks med et fugtigt viskestykke eller klud.