E2a

Hvordan at rengøre fåreskind bil sædebetræk

Fåreskind er et meget følsomt materiale

Fåreskind er et meget følsomt materiale, der anvendes som sædebetræk til biler. Der er også en masse andre fåreskind elementer, såsom hjemmesko, polstring og madrasbetræk. Over tid, kan materialet ophobe støv og snavs. Rengøring af fåreskind materialet ikke sker den sædvanlige måde for ikke at beskadige den. Du bør rense fåreskind tilbehør i ny og næ, så de holder længere.

Her er nogle tips om, hvordan du kan rense din fåreskind sædebetræk:

Hvordan at rengøre fåreskind bil sædebetræk. Rengøring med shampoo.
Hvordan at rengøre fåreskind bil sædebetræk. Rengøring med shampoo.
  1. Materialer. Fist, du nødt til at samle alle de materialer, du vil bruge til rengøring af fåreskind bil sædebetræk. De materialer, som du skal bruge er shampoo, et bassin med varmt vand, absorberende washcloths og en børste med metal børster. Du bliver nødt til hånden vaske bilen dækker fordi at sætte dem i vaskemaskinen bare vil ødelægge materialet.
  2. Forberedelse. Fjern dine brugerdefinerede bil dækker fra sæderne i din bil. Wet en af dine washcloths og dæmpe den lodne side af betrækket. Vær omhyggelig med ikke at få den anden side våd. Dæmpe og tørre bil dækning vil fjerne støv og andre partikler, der er blevet fast på fåreskind dækker.
  3. Rengøring med shampoo. Den næste ting du skal gøre er at sætte en lille mængde shampoo på vaskeklud. Spred shampoo på vaskeklud. Gnid vaskeklud ned lodne side af sædet dækker kun i én retning. Gentag dette trin på hele overfladen af sædet dækker indtil du har fjernet alle de pletter og snavs fra det. Pres overskydende væske på betrækket. Når du er færdig med at rense det med sæbe, dyppe din vaskeklud i vand for at fjerne shampoo fra den. Gnid lodne side med kluden går række for række. Gentag dette trin på hele overfladen, indtil du er sikker på at der ikke er shampoo tilbage på sædebetræk.
  4. Tørring af fåreskind dækker. Når tørring fåreskind dækker, må du ikke sætte det i direkte sollys og undgå at bruge hårtørrer og andre tørring gadgets. Varme kan forårsage skade på materiale og kan krympe dit sædebetræk. Bare hænge fåreskind covers i et tørt område og vente på fugten forsvinder helt, før du lægger dem på dine bilsæder igen.

Det er de enkle trin

Det er de enkle trin, hvordan du kan rense dine fåreskind sædebetræk. Hvis du har en hård tid på rengøring din bil polstring, kan det være bedst, hvis du beder om hjælp fra en professionel rengøring, så du kan være sikker på, at dine sædebetræk vil blive renset ordentligt. Fåreskind er et materiale, der er meget godt at se på og sidde på, men opretholdelsen af det er nogle gange svært. Hvis du har kæledyr, der rider i din bil, er det ikke tilrådeligt at bruge fåreskind sædebetræk som lugten af dyret kan hurtigt blive absorberet af materialet.