E2a

Hvordan at rengøre en 55 gallon akvarium

At eje kæledyr kan give en masse lykke og afslapning for dem

At eje kæledyr kan give en masse lykke og afslapning for dem, der elsker dyr. Det kan dog ikke nægtes, at have en hund eller en kat derhjemme kræver en masse tålmodighed og indsats også. Måske en af de mindst kedelige kæledyr at tage sig af en fisk. Men hvad med hvis du har en masse af fisk i en 55 gallon akvarium? Hvordan vil du fastholde akvariet til at holde alle dine fisk sunde og glade ligesom dig? Her er nogle af de grundlæggende tips, som du måske ønsker at prøve, når du sidder fast i denne situation.

Hvordan at rengøre en 55 gallon akvarium. At eje kæledyr kan give en masse lykke og afslapning for dem.
Hvordan at rengøre en 55 gallon akvarium. At eje kæledyr kan give en masse lykke og afslapning for dem.

Dit akvarium eller almindeligvis kendt som akvarium kører med et filter eller boble anordning, som du bliver nødt til at slukke før rengøring for at undgå elektrisk stød og andre farlige ulykker.

Nu kan du begynde at rense fisk tank ved at ændre det snavsede vand inde med rent vand selvfølgelig. Du behøver ikke at tage fiskene ud, da disse kan gøre dem syge eller stresset. Der er visse mængder vand, der skal tages ud for hver størrelse af et akvarium. For de 55 gallon akvarium, skal du kun hælde ud mindst 1/4 af hvad der er inde uden at overskride mere end halvdelen af det.

Du skal også have en hosepipe af en grus sifon vakuum for at fjerne al snavs inde i tanken. Du kan gøre dette ved at sætte slangen inde i tanken og sikre det når bunden del. Tænd for grus sifon vakuum og begynde at tage fisken ud muck og snavs ved at flytte slangen på alle de beskidte dele af fisk tank.

Hvordan at rengøre en 55 gallon akvarium.
Hvordan at rengøre en 55 gallon akvarium.

Få en svamp og begynde at tørre den indvendige del af akvarium at slippe af alger, såvel som de ringe, der kan være dannet på grund af vand. Disse kan være synlig, hvis du ikke har renset din tank i lang tid.

Du kan nu begynde at fylde din spand med brug af vand fra hanen til at erstatte det indhold, du fjernede tidligere. Tilføj pH-puffer, der holder pH balance af vand eller Ammo-Lock der fjerner ammoniak, klor og andre skadelige kemikalier i en ledningsvand.

Brug et termometer specielt til akvarier at sammenligne temperaturerne i sidesten vandet inde i tanken og vandet i din spand. Sørg for, at deres temperaturer er ens, før du sætter det behandlede vand fra hanen i akvarium for at holde vandet stabil og at holde din fisk fra at blive syg. Efter sikre den rigtige temperatur, fyld langsomt tanken med rent vand og ikke skaber store stænk eller smide det i hurtigt, da dette kan gøre fiskene føle panik eller stress.

Også huske på, at normale akvarier bør rengøres mindst hver tredje måned, mens en 55 gallon akvarium skal opretholdes hver måned siden, den størrelse kan rumme en masse vand væsner og endda forskellige former for snavs så godt.