E2a

Hvordan at rengøre en 10 gallon ferskvandsfisk akvarium

En 10 gallon ferskvandsfisk akvarium involverer en masse vedligeholdelse indsats regelmæssigt. Med sin størrelse, er du nødt til at rense det mindst to gange om måneden. Vær en ansvarlig fisk ejer og følg trinene i at holde deres levesteder rene:

Hvordan at rengøre en 10 gallon ferskvandsfisk akvarium. Saml materialer inden for rækkevidde.
Hvordan at rengøre en 10 gallon ferskvandsfisk akvarium. Saml materialer inden for rækkevidde.
  • Saml materialer inden for rækkevidde. Dette er et vigtigt skridt, fordi du ikke har råd til enhver forsinkelse i denne aktivitet. Hold tidspunktet for dit kæledyr levesteder forstyrrelse til en minimal. Det sikker sparer en masse tid, når du er klar dine materialer inden for rækkevidde, som du går sammen med dit arbejde. De nødvendige materialer er følgende: køkkenrulle, vandlås, tankvæggen skrubber, dechlorinator, og en spand.
  • Tag hele tanken fra kilden til elektricitet. Tag ikke kun tanken, men alle de apparater indeni, der bruger elektrisk energi, ligesom filter, lys og varmelegeme. Dette vil sikre din sikkerhed, mens du renser tanken.
  • Rengør vandfiltre. Tag filteret fra kanten af tanken. Fremgangsmåden til rengøring af filtrene vil afhænge af den type filter model du har. Tjek din brugermanual for eventuelle specifikke anvisninger om rengøring dit filter model. For mekaniske filtre, tømme bare de resterende indhold i vasken, og gnub huset og rør med sæbe og vand. Skyl godt. Du skal blot vaskes af gloop off the svamp med hænderne under rindende vand, men hvis det er for beskidt, bør du overveje at udskifte den med en ny. Iført handsker for denne aktivitet er valgfri. Sæt delene sammen, efter du er tilfreds med sin renlighed.
  • Krat sider af tanken. Det er vigtigt ikke at bruge bare et rengøringsmiddel. Det kan have skadelige virkninger for dine fisk helbred og kan endda forårsage deres død. Køb en tankvæggen skrubber eller en alger skraber fra dyrehandleren. Du vil blive overrasket over hvor hurtigt alger og akkumulering i jorden kan komme ud fra glasset. Når skrubning for den eksterne del af tanken, kan du bruge en klud fugtet med vand alene. Hvis du tror, vand er ikke nok, der er tilgængelige fisk-safe rengøringsløsninger du kan købe på ethvert pet merchandise butik.
  • Sifon noget vand ud af tanken. Beslut, hvor meget vand du kan fjerne. Dette vil generelt afhænge af dine fisk 'helbredstilstand. Strengt taget kan man aldrig overstige fjerne 20 procent af vandmængden i tanken. Fiskene kan få meget følsom over for ændringer i deres miljø. Efterlad et beløb, der stadig vil være behageligt for dem. Anvendelsen af sifon til fjernelse af vandet ud, vil afhænge af, hvilken type har du. Der er forskellige måder at skabe en sugning effekt, er det bedst at konsultere den instruktion, der fulgte med din vandlås. I mellemtiden kan du finde brugen af din tommelfinger effektive til at skabe den nødvendige sug. Nedsænkes hele længden af vandlåsen i vandet. Placer din tommelfinger ved åbningen af den mindre ende. Sænk den kant i spanden, og fjern derefter tommelfingeren. Hvis dette ikke virker, skal du gå tilbage til specifik instruktion, der kommer fra alle vandlåsen køb. Vær ekstra omhyggelig med ikke at sutte nogen sten eller fisk ved hjælp af vandlåsen!
  • Dykke gennem de resterende materialer på den nederste del af tanken. Nogle vragrester og affald sætte sig på bunden af tanken, er du nødt til at skifte gennem de sten, grus og sand til manuelt at fjerne dette affald. Du kan også bruge hævert til at suge op nogle mængder af snavs på det.
  • Forberede vandet, der skal anvendes til genpåfyldning af tanken. Fyld spanden med rent vand og derefter tilføje en dråbe af dechlorinator at gøre det sikkert for fiskene. Vent et par timer før du lægger det tilbage i tanken.
  • Hook alt det udstyr tilbage og sæt det. Genoptage normal drift af tanken, og nyd et klarere billede af de fisk og fisk »Miljø udefra.

Flittig tilslutning til din rengøring tidsplan er afgørende for at holde dine fisk sunde og sikkert fra skader forårsaget af for meget ophobning af forskellige giftstoffer i vandet.