E2a

Hvordan at fastsætte et akvarium chiller

Det er meget vigtigt at holde dit akvarium chiller i funktionsdygtig stand. Det er den mekanisme, der hjælper til at opretholde vandets temperatur i akvariet sat op. Din fisk har virkelig brug for køligere vand for at overleve der.

Hvordan at fastsætte et akvarium chiller. Sluk dit akvarium chiller.
Hvordan at fastsætte et akvarium chiller. Sluk dit akvarium chiller.

Et akvarium chiller funktioner skal følges gerne kølesystemet i din air conditioning unit. Nogle af dens komponenter kan bryde ned, især når du har brugt det i et stykke tid. Må ikke bekymre dig, når dit akvarium chiller begynder at funktionsfejl. Man kan sikkert løse problemet. Alt du skal gøre er at anvende nogle fejlfinding teknikker, så du kan identificere den del (eller dele), der ikke længere fungerer godt. Du kan erstatte den del (eller dele), og lad dit akvarium chiller blive funktionsdygtig igen. Dette er absolut en meget billigere, især hvis du ikke har budgettet til at købe en ny enhed. Her er retningslinjerne. Læs videre:

  • Sluk dit akvarium chiller. Derefter trække stikket ud og tage det ud af dit akvarium tank. Du skal omfatte dens pibe.
  • Overfør dit akvarium chiller og dens rør ind i en arbejdsstation, helst på et bord. Efterlad dem i et stykke tid at tørre.
  • Når alt er tørt, kigge efter indtagelsen røret. Den er ansvarlig for at suge vand fra akvariet tanken i akvariet chiller. Forbered dig på at fjerne det. Derefter tillade vand at løbe igennem den. Sørge for, at der ikke er nogen hindringer, der påvirker vandstrømmen. Selvfølgelig, hvis der er forhindringer fjerne dem hurtigt.
  • Efterse indtagelsen røret igen. Hvis der er revner eller huller, er det allerede beskadiget. Du bør kassere det. Du bør finde en erstatning. Du kan få en ny en fra en dyrehandel i dit område.
  • Næste på listen er outputtet røret. Vurdér om det virker korrekt. Følg instruktionerne i trin 3. Hvis det fungerer godt, skal du fortsætte til næste trin.
  • Expose kølesystemet og pumpen. Du kan gøre det ved at skrue bagsiden af dit akvarium chiller. Igen, inspicere alle delene. De bør holdes tørt. Når alt er OK, tilslutte din enhed. Overhold ventilator og pumpe. Hvis de ikke bevæger sig, så tjek den ud. Problemet kan være elektrisk. Udskift ledningen, hvis reparation ikke kan foretages. På den anden side, hvis kun en af de to fungerer lede efter forhindringer. Tag dem ud. Hvis der ikke er nogen forhindringer, se om reparation eller udskiftning er passende.
  • Gå til kølemidlet enhed. Du vil ikke gå glip af det. Det er den med spolerne. Undersøg det. Er der nogen korrosion? Kan du se nogen revner eller lækager? Husk på, at et lækkende kølemiddel er giftig. Det kan dræbe dine fisk øjeblikkeligt. Så du er nødt til at erstatte det.
  • Få bagcoveret, og skru det på igen. Sørg for alt er gjort korrekt.

Du kan returnere akvarium chiller ind i din tank

Du kan returnere akvarium chiller ind i din tank, efter fejlfinding. Forbered dig på at tjekke det allerede arbejder. Giv det cirka 15 minutter. Det burde være tid nok til at lade dig vide, hvis temperaturen bliver koldere.