E2a

Hvordan at fastsætte en bil cd - afspiller

De fleste biler i disse dage kommer udstyret med en cd-afspiller

De fleste biler i disse dage kommer udstyret med en cd-afspiller. Nogle gange kan du ikke styre cd-afspilleren kvalitet og cd-problemer kan stige senere. Fordi en cd-afspiller er et elektronisk gadget, skal du være forsigtig med at forsøge at dechifrere dens problem. Selvom det ser high tech og kompliceret, nogle fejlfinding for at det virker, er forholdsvis enkel. Før åbning dit instrumentbræt, er her ting, du skal gøre, når din bil CD-afspiller vil ikke spille en melodi:

Hvordan at fastsætte en bil cd - afspiller. Kontroller musik kvalitet.
Hvordan at fastsætte en bil cd - afspiller. Kontroller musik kvalitet.
  • Kontroller musik kvalitet. Er musikken springe? Tjek din CD, kan det have ridser eller det kan ikke være kompatibel med afspilleren. Der er nogle cd'er skrevet på tomme dem ikke spille i visse CD-afspillere. Hvis dette sker, får en anden cd, fortrinsvis en original, og læg dem i afspilleren. Hvis musikken stadig springer, rense din afspiller med en linse renere (normalt kommer i form af en CD).
    Hvis du ikke har en cd linserenser, kan du bruge en vatpind til at nå ind og rense støv eller snavs fra linsen. Brug en anden vatpind, doseret med alkohol, og tør objektivet forsigtigt. Vær sikker på ikke at suge spilleren.
  • Tjek dine forbindelser. Hvis du ikke hører noget musik, der kommer ud af en eller begge af højttalerne, skal du kontrollere forbindelsen fra afspilleren til højttalerne. Check hvilken højttaler der ikke fungerer ved at dreje balance knappen til venstre og højre. Dette ville være tid til at åbne din instrumentbrættet eller sidepanelerne af din bil døre (til højttalerne). Vær sikker på at kablerne er tilsluttet korrekt.
  • Tjek din spillers åbningsmekanisme Nogle gange din spillers CD åbningen vil ikke arbejde -. Hvis der er en cd fast i det. Må ikke med magt trække cd ud f afspilleren. Man kan blive skåret med kanterne af pladen. Tænd for strømmen og tryk på "reset"-knappen. Det er normalt en meget lille fordybning på forsiden af afspilleren. Du bliver nødt til at bruge en tynd genstand som en pen, tandstikker eller en papirclips til at trykke på reset-knappen.
  • Tjek din bil batteri. Din bil batteri kan være for svag til magten op alt i din bil og den første ting, der normalt går døde er din cd-afspiller. Hvis din bil batteriet er mere end et år gamle, er det tid til at købe en ny. Hvis dit batteri er nyt, få et fuldt opladet batteri og udskifte din eksisterende batteri, hvis spilleren stadig ikke afspilles, skal du kontakte leverandøren.
  • Kontroller for grundstødte wirings. Du bør tjekke din elektriske ledninger så godt. Vær sikker på, at strømmen er sluttet til afspilleren er tilsluttet. Check for jordede ledninger ved hjælp af en elmåler læser. Vær sikker på at ledningerne ikke er våd. Spørg en kvalificeret bil elektriker til at fastsætte de jordede ledninger.

En af disse forslag kan hjælpe dig med din CD-afspillerens simple problemer. Husk, at disse er så langt som du kan gå til at fastsætte din afspiller. Hvis afspilleren stadig ikke vil arbejde, skal du ringe til reparationer. Held og lykke!